Ο πρώην σύντροφος της Φουρέιρα θα γίνει για πρώτη φορά πατέρας!

Γονείς ετοιμάζονται να γίνουν ο Σπυράγγελος Λυκούδης και η σύντροφός του και ηθοποιός Τέτη Καλαφάτη! Όπως διαβάζουμε στη Secret, το ζευγάρι το οποίο μετρά ήδη δύο χρόνια σχέσης, περιμένει πώς και πώς τον καρπό του έρωτά του.

Ο γοητευτικός εφοπλιστής, γνωστός από τη σχέση του με την Ελένη Φουρέιρα βρήκε τον έρωτα στη συμπατριώτισσά του, αφού και οι δύο έχουν μεγαλώσει στην Κεφαλλονιά.

Η όμορφη ηθοποιός, μάλιστα, ανάρτησε και την πρώτη φωτογραφία στα social media, όπου ποζάρει με φουσκωμένη κοιλιά στην αγκαλιά του αγαπημένου της, πιο ευτυχισμένη από ποτέ. Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας, σχεδιάζουν να βαφτίσουν το μωρό τους στην Κεφαλλονιά, παρόλο που η βάση τους είναι στην Αθήνα, όπως και η επαγγελματική τους δραστηριότητα.

Η Τέτη Καλαφάτη, η οποία έγινε γνωστή μέσα από τη σειρά του Ανδρέα Γεωργίου «Μπρούσκο» γεννήθηκε στην Αθήνα, αλλά μεγάλωσε στην Κεφαλλονιά, όπου τελείωσε το λύκειο. Μετά την αποφοίτησή της μετακόμισε στην Αθήνα και άρχισε κρυφά από τους γονείς να ασχολείται με την υποκριτική, ενώ παράλληλα σπούδαζε μάρκετινγκ στο Αμερικανικό Κολέγιο. Καθώς η μητέρα της είναι Ελληνοαμερικανίδα, πήγε στη Νέα Υόρκη, όπου σπούδασε υποκριτική στο Lee Strasberg Theatre & Film Institute. Εκτός από ηθοποιός είναι και ιδιοκτήτρια πολυτελούς ξενοδοχείου στην Κεφαλλονιά.

tlife.gr