Ο ρεμπέτης «Κουτσαβάκης» αποστομώνει δημοσιογράφους του ΣΚΑΪ on air

Καλεσμένος σε πρωινή εκπομπή βρέθηκε ο ρεμπέτης «Κουτσαβάκης» κατά κόσμον Κωνσταντίνος Παπαϊωάννου και μίλησε για το νέο του τραγούδι, μέσα από το οποίο προσπαθεί να ενημερώνει τον κόσμο για τη δική του αλήθεια που πρέπει να γίνεται αντικειμενικά, κάτι που σπανίζει από τους δημοσιογράφους οπως τόνισε, προκαλώντας την αντίδραση των παρουσιαστών.

Όπως είπε μέσα από τους στίχους του μιλάει αντικειμενικά χωρίς να παίρνει θέση. Ο ίδιος δεν είναι αρνητής των εμβολίων σημειώνοντας πως επικρατεί μια παράνοια που και σπέρνουν τη διχόνοια για το εμβόλιο.

Δείτε ακόμα:  Ιωάννα Μαλέσκου: Με ημερομηνία λήξεως! Τα βρήκε σκούρα ο Σκάι

Ο δημοσιογράφος έσπευσε να πάρει θέση και να «συνεφέρει στο σωστό δρόμο» τον καλλιτέχνη: «Υπάρχουν κάποιοι συνομήλικοι σου που νοσούν και είναι σε καραντίνα τώρα» με τον Κουτσαβάκη να μη μασάει τα λόγια του on air:

«Θέλετε να μου πείτε δηλαδή ότι ενδιαφέρετε το κράτος για την υγεία μας; Αν ενδιαφέρονται και οι δημοσιογράφοι για την υγεία θα έπρεπε να συζητάμε το πρωί για τα βότανα, για τα τσάγια τον αθλητισμό…».

Δείτε ακόμα:  Τέλος το Big Brother - Απόφαση βόμβα στον ΣΚΑΪ - Πότε είναι το τελευταίο επεισόδιο

Φυσικά και υπήρξε πάλι αντίλογος: «Γιατί η υγεία είναι τσάγια και βότανα»;

Ο Κώστας Παπαιωάννου αποστόμωσε τον δημοσιογράφο που έσπευσε να τον «κλείσει» γιατί μάλλον είπε πολλά που δεν έπρεπε: «Γιατί η υγεία είναι μόνο τα εμβόλια; Είναι πολλά πράγματα μαζί, γιατί δεν βάζουν υποχρεωτικό τσάι να πίνουμε το πρωί, αλλά θα βγάλουν και ψεύτικα τσάγια…».

pronews.gr