«Ο Σάκης Ρουβάς έσκυψε και πήγε να μου φιλήσει το χέρι, ένιωσα άσχημα, σα να ήμουν παπάς»

Ο Αντύπας μίλησε στην εκπομπή «Τι λες τώρα!» για τις φετινές εμφανίσεις, την καριέρα του και το γιο του, ο οποίος ακολουθεί στα ίδια βήματα.

«Φέτος πιστεύω θα είναι η χρονιά μας, γιατί λείπει το λαϊκό τραγούδι» σημείωσε για τις εμφανίσεις του με τον Ζαφείρη Μελά.

Ο αγαπημένος τραγουδιστής αναφέρθηκε στο γιο του, Πρόδρομο, που διαγράφει τη δική του πορεία στο χώρο του τραγουδιού. «Ο Πρόδρομος δεν έχει ακουμπήσει καθόλου πάνω μου, όπως έχουν κάνει παιδιά άλλων συναδέλφων» σημείωσε, τονίζοντας ότι μόνο «ο Πρόδρομος και ο Γιώργος Αλκαίος το έχουν κάνει αυτό».

Δείτε ακόμα:  Ναυσικά Χιώτη: Η σωσίας της Έλενας Παπαρίζου που έγινε viral!

«Ο γιος μου ακολουθεί το δικό του μονοπάτι και μια μέρα όλη η Ελλάδα θα τον τραγουδάει» συμπλήρωσε, υπογραμμίζοντας πως όταν ο Πρόδρομος του ανακοίνωσε ότι θέλει να γίνει τραγουδιστής εκείνος «αρρώστησε».

Στη συνέχεια, ο Αντύπας μίλησε για τη γυναίκα του, με την οποία όπως είπε «δεν γυρίσαμε ποτέ ο ένας την πλάτη στον άλλο. Όλα τα χρόνια είμαστε αγκαλιά».

Παράλληλα, μίλησε και για τις εμφανίσεις που έκανε μαζί με τον Σάκη Ρουβά, όταν εκείνος ξεκινούσε την καριέρα του. «Ο Σάκης ήταν ένα κουκλόπαιδο, όταν βγαίναμε στην πίστα γινόταν πανικός».

Δείτε ακόμα:  Έλσα Τόλη: «Έπιασα την νταντά να χτυπάει το παιδί μου»

Μάλιστα ανέφερε και ένα χαρακτηριστικό στιγμιότυπο από τις κοινές τους εμφανίσεις. «Στο πρώτο μας ντουέτο, ο Σάκης Ρουβάς έσκυψε να μου φιλήσει το χέρι. Ένιωσα άσχημα και το τράβηξα» υπογράμμισε ο Αντύπας.

megatv.com