Ο Σύνδεσμος «Ωκεανίς», στηρίζει την υποψηφιότητα του κ. Ιωάννη Ιωάννου, για το Τοπικό Πικερμίου

Ο Σύνδεσμος των Μονίμων Κατοίκων της Διώνης, “ΩΚΕΑΝΙΣ” είναι στην ευχάριστη θέση να ενημερώσει, ότι το μέλος του Διοικητικού μας Συμβουλίου, ο Αντιναύαρχος (ε.α.) Ιωάννης Ιωάννου, είναι υποψήφιος για το Τοπικό Συμβούλιο του Πικερμίου, με την “ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ”, τον συνδυασμό του Θανάση Αδαμόπουλου.

Ο κ. Ι. Ιωάννου, ο οποίος κατοικεί επί 20ετία στην Νότια Διώνη, μετά από μία μεστή και ώριμη επαγγελματική πορεία, τόσο στο Πολεμικό Ναυτικό, όσο και στην συνέχεια στον ιδιωτικό τομέα, διαθέτει αποδεδειγμένα υψηλά προσόντα και μεγάλη εμπειρία στα θέματα οργάνωσης και σχεδίασης.

Είναι χαρακτηριστικό ότι το μοναδικό σχέδιο Ξενοκράτης προς αντιμετώπιση Φυσικών Καταστροφών που υφίσταται στον δήμο ΡΠ, προσαρμοσμένο και εστιασμένο στις ιδιαιτερότητες της ευρύτερης περιοχής μας, έχει εκπονηθεί εθελοντικά από τον κ.Ιωάννου, το 2013-14, με συνεργασία φορέων του Δήμου και το οποίο στη συνέχεια έτυχε της εγκρίσεως των αρμοδίων Υπηρεσιών του Δήμου ΡΠ.

Σήμερα και πάλι σε εθελοντική βάση, στα πλαίσια συνδρομής του συνδέσμου “ΩΚΕΑΝΙΣ” προς τον δήμο ΡΠ και σε συνεργασία με αυτόν, κατόπιν παρεμβάσεως του Δημάρχου συμμετέχει στην εκπόνηση των πρώτων σχεδίων και σεναρίων ασκήσεων Πολιτικής Προστασίας, που θα χρησιμοποιηθούν στην συνέχεια για εκτέλεση σχετικών ασκήσεων, αρχικά “επί χάρτου” και εν συνεχεία “επί πεδίου” με συμμετοχή και των κατοίκων.

Ο Σύνδεσμος «ΩΚΕΑΝΙΣ», στηρίζει την υποψηφιότητα του κ. Ιωάννη Ιωάννου, προκειμένου να αποκτήσει επισήμως και θεσμικά θέση στα τεκταινόμενα της περιοχής μας και να μπορέσει από θέση ευθύνης πλέον να ασχοληθεί εστιασμένα στην Διώνη, στα πλείστα θέματα που απασχολούν τον οικισμό της Διώνης.

Η συγκεκριμένη υποψηφιότητα δεν στοχεύει να ικανοποιήσει απλά κάποιες προσωπικές φιλοδοξίες όπως γίνεται συνήθως, αλλά αντιθέτως να προσπαθήσει να καλύψει τις πραγματικές ανάγκες και αδυναμίες που έχει ο τόπος μας και σε θέματα Πολιτικής Προστασίας και οργάνωσης, που όλοι διαπιστώσαμε με τραγικό τρόπο τον Ιούλιο του 2018.

Κατ’ εντολή του Δ.Σ.

Ανδρέας Ευαγγελίδης, Πρόεδρος
Σταύρος Τσογκανής, Γεν. Γραμματέας