Ο Σωτήρης Τσιόδρας, ο τσαγκάρης της γειτονιάς και το τηλεφωνικό click away

Στον γνωστό πανεπιστημιακό καθηγητή παθολογίας με ειδικότητα στη λοιμωξιολογία κ. Σωτήρη Τσιόδρα οφείλουν οι καταστηματάρχες την απόφαση να λειτουργήσουν οι επιχειρήσεις και τηλεφωνικά με τη μέθοδο του click away, δηλαδή της παραγγελίας των προϊόντων ή των υπηρεσιών σε ένα μαγαζί εξ αποστάσεως, και ακολούθως να ορίζεται μια συγκεκριμένη ημέρα και ώρα παράδοσης/παραλαβής από την εξώπορτα του καταστήματος, αρκεί αυτό να έχει πρόσβαση σε δρόμο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, την περασμένη Πέμπτη, κατά τη διάρκεια της σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε μεταξύ της κυβέρνησης και των λοιμωξιολόγων για τον τρόπο μερικού και προσεκτικού ανοίγματος μιας σειράς καταστημάτων, προκειμένου να μην υπάρχει επιπλέον διασπορά της πανδημίας, ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης κατέθεσε την άποψή του για το click away, εξηγώντας ότι οι καταναλωτές θα μπορούν να μπαίνουν στην ιστοσελίδα του καταστήματος, να κάνουν την παραγγελία τους και να την παραλαμβάνουν όπως θα ορίζεται σχετικώς με τον πελάτη.

Δείτε ακόμα:  Δολοφονία Καραϊβάζ: Ψάχνουν τρίτο πρόσωπο στην ενέδρα - Μυστήριο με γυναίκα που ήταν στο σημείο

Ακολούθως όμως ο κ. Τσιόδρας που άκουγε προσεκτικά μέχρι εκείνη την ώρα, πήρε το λόγο και με το γνωστό του μειλίχιο ύφος αναρωτήθηκε: «Και ο τσαγκάρης της γειτονιάς μου, που δεν έχει ιστοσελίδα, τι θα κάνει υπουργέ μου, δεν θα δουλέψει;».

Κατόπιν αυτού, άπαντες για λίγα λεπτά προβληματίστηκαν και κάπως έτσι ελήφθη η κυβερνητική απόφαση, οι παραγγελίες να μην γίνονται μονάχα ηλεκτρονικά αλλά και τηλεφωνικά, προκειμένου να εξυπηρετηθούν και οι καταστηματάρχες που δεν διαθέτουν site. Όπως ο τσαγκάρης στη γειτονιά του κ. Τσιόδρα.

Δείτε ακόμα:  Συναγερμός στις Αρχές: Ασθενής με φυματίωση το έσκασε από νοσοκομείο!

newsbeast.gr