Ο Σπ. Μαυρολέων υποψήφιος Τοπικός Σύμβουλος Κοινότητας Ραφήνας

Τα νέα αναβαθμισμένα σε αρμοδιότητες τοπικά συμβούλια κοινοτήτων στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου δίνουν καινούργιες επιλογές στους πολίτες για λύσεις σε καθημερινά προβλήματα και όχι μόνο.

Πλέον ο νέος νόμος εγγυάται το ανεξάρτητο των τοπικών συμβουλίων (κοινότητα) αφού τα ξεχωρίζει από τα παραταξιακά δημοτικά συμβούλια μέσο της εκλογικής διαδικασίας, δηλαδή οι πολίτες καλούνται να ψηφίσουν σε 2 διαφορετικές κάλπες (δημοτικές και κοινοτικές εκλογές).

Ο Σπύρος Μαυρολέων  είναι 39 ετών. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Διασταύρωση Ραφήνας απόγονος οικογένειας λιγνιτωρύχων. Είναι παντρεμένος και πατέρας ενός κοριτσιού.

Τα τελευταία 9 χρόνια εργάζεται στη Ραφήνα ως προϊστάμενος του τμήματος πληροφορικής και τηλεπικοινωνιών στον ΟΛΡ Α.Ε.

Παράλληλα διατηρεί εταιρία μηχανογράφησης στο κέντρο της πόλης μας.

Το αντικείμενο εργασίας του είναι τα συστήματα πληροφορικής, τομέας στον οποίο εργάστηκε επί 8 συναπτά έτη στο Τραμ Αθηνών.

Φοιτά στο πανεπιστήμιο στο κλάδο της Δημόσιας Διοίκησης.

Όπως δήλωσε ο ίδιος: «Τα τελευταία δυο χρόνια ως πρόεδρος της ένωσης «Επαγγελματοβιοτεχνών έμπορων Ραφήνας Πικερμίου» αντιλήφτηκα σε μέγιστο βαθμό τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο τόπος μας, με αποτέλεσμα να θέλω να ασχοληθώ ακόμα πιο ενεργά με τα κοινά.»

Διαβάστε επίσης