Ο Σπ. Πάντζας έδωσε το λόγο στους πολίτες της Ραφήνας και του Πικερμίου (φωτό & βίντεο)


Στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα του Ξενοδοχείου «Αύρα», πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης, η παρουσίαση της έρευνας «Εσύ έχει το λόγο», που διεξήγαγε ο Περιφερειακός Σύμβουλος και Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος, Σπύρος Πάντζας.

Η παρουσίαση των αποτελεσμάτων της έρευνας έγινε από τον Ιδιοκτήτη της εταιρίας Alco και πρόεδρο του ΣΕΓΑΣ, Κώστα Παναγόπουλο, ενώ την εκδήλωση συντόνισε η επίσης υποψήφια με τον Συνδυασμό του Ευάγγ. Μπουρνούς, Βασιλική Σάντ.

Πριν από την παρουσίαση των αποτελεσμάτων της έρευνας σύντομο χαιρετισμό απεύθυνε ο Σπύρος Πάντζας, ο οποίος ευχαρίστησε όλους όσους τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση, όπως και όλους όσους συμμετείχαν στην έρευνα.

Ο κ. Πάντζας τόνισε πως στόχος είναι να πολιτευτεί με διαφορετικό τρόπο, και αυτό γίνεται δίνοντας το λόγο στους πολίτες. Είναι πιο σημαντικό το να ακούμε από το να μιλάμε, είπε χαρακτηριστικά.

Σε αυτή την προσπάθεια, η έρευνα αυτή βοήθησε ώστε να αναδειχθούν τα προβλήματα που απασχολούν τον κόσμο. Τέλος απεύθυνε κάλεσμα σε όλους για ένα ενιαίο μέτωπο ενάντια στο κακό παρελθόν και δήλωσε πως παραμένει στην διάθεση των πολιτών, ως ένας εργάτης ακούραστος.

Τα αποτελέσματα της έρευνας παρουσίασε ο κ. Παναγόπουλος, ο οποίος αρχικά μίλησε για την άριστη συνεργασία που έχει μέχρι σήμερα με τον κ. Πάντζα, σε ένα άλλο του πόστο, αυτό του προέδρου του ΣΕΓΑΣ.

Στην έρευνα συμμετείχαν 753 άτομα, εκ των οποίων οι 612 κάτοικοι της Ραφήνας και του Πικερμίου. Οι 441 ήταν άνδρες, ενώ οι 312 γυναίκες.

Το σοβαρότερο πρόβλημα αναδείχθηκε το αποχετευτικό, ενώ ακολουθούν οι αστυνόμευση,  οι χώροι στάθμευσης, τα πεζοδρόμια, το οδικό δίκτυο, οι σχολικές μονάδες, ο φωτισμός και η ύδρευση. Αξίζει να τονίσουμε πως ένα πολύ μεγάλο ποσοστό των νέων ζητά μεγαλύτερη παρέμβαση στα κοινά.

Μετά το πέρας της παρουσίασης ο λόγος δόθηκε στον Γραμματέα του Δημοτικού Συμβουλίου Γεράσιμο Βουδούρη, ο οποίος τοποθετήθηκε πάνω στην έρευνα και έκανε τις δικές του διαπιστώσεις.

Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο Δήμαρχος Ευάγγελος Μπουρνούς, ο οποίος μίλησε αρχικά για την άριστη συνεργασία που είχε μέχρι σήμερα με τον Σπύρο Πάντζα, και την βοήθεια που παρείχε από την θέση Εντεταλμένου σε θέματα Αθλητικού Περι. Συμβούλου, τοποθετήθηκε σχετικά με τα αποτελέσματα της έρευνας, και δήλωσε πως ο ίδιος και ο Συνδυασμός του, αποδεικνύουν έμπρακτα πως δίνουν χώρο στους νεότερους αφού στα ψηφοδέλτια θα βρίσκονται τα ονόματα και του Σπύρου Πάντζα όπως και της Βασιλικής Σάντ.

Εκτός των παραπάνω μίλησαν επίσης, οι βουλευτές Π. Σκουρολιάκος, Γ. Πάντζας και Ν. Αθανασίου, όπως και ο Αντιδήμαρχος Παναγιώτης Καλφαντής και ο πρόεδρος του τοπικού Πικερμίου Αρ. Μπουράνης.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων, ο βουλευτής Βασίλης Οικονόμου, η πρόεδρος του «ΝΠΔΔ» Φίλιππος Καβουνίδης» Μαρία Μάρκου Ρούση, ο τοπικός σύμβουλος Πικερμίου Άγγελος Χοβαρδάς, η Διευθύντρια του «ΝΠΔΔ» Φίλιππος Καβουνίδης» Ευγενία Καπριγιάννη, ο Δημοτικός Σύμβουλος Ηλίας Μικρόπουλος, ο Αντιπρόεδρος της ΝΟΔΕ Παν. Γαβριήλ, ο πρόεδρος του Συλλόγου Κρητών Ραφήνας Δημ. Κατσουλάκης, ο πρόεδρος του Συλλόγους της «Αγίας Τριάδας» και υπ. Δημοτικός Σύμβουλος Αντ. Τζιτζικαλάκης, ο πρόεδρος του Συλλόγου Ερασιτεχνών Αλιέων Ραφήνας κ. Μπολολιάς, οι υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι Τάσος Σταυρίδης, Μελίνα Κρόκους, Αθηνά Λαδοπούλου, ο Πέτρος Σάντ, οι περιφερειακοί σύμβουλοι κ.κ Κοροβέσης, Αναγνωστόπουλος, Ματίνα Πανταζή και Πελέκης, και πλήθος κόσμου.

Περισσότερες φωτογραφίες ΕΔΩ


Διαβάστε επίσης