Ο Θαν. Αδαμόπουλος παρουσίασε τον Συνδυασμό του για το Πικέρμι (φωτό)

Το Συνδυασμό και το πρόγραμμα της «Ενωτικής Κίνησης Πικερμίου», παρουσίασε ο επικεφαλής του Συνδυασμού, Θανάσης Αδαμόπουλος, το απόγευμα της Παρασκευής, στο Εμπορικό Κέντρο του Πικερμίου.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν και οι πέντε υποψήφιοι δήμαρχοι οι κ.κ Μπουρνούς, Πιστικίδης, Χριστόπουλος, Βασιλόπουλος και Φαφούτης, οι οποίοι έχουν δηλώσει πως στηρίζουν τον Συνδυασμό του κ. Αδαμόπουλο, για το Τοπικό Συμβούλιο του Πικερμίου.

Ο κ. Αδαμόπουλος στην σύντομη ομιλία του αναφέρθηκε στο πρόγραμμα του, και τόνισε πως όλους τους υποψήφιους δημάρχους πως όποιος και να εκλεγεί να έχει μία άριστη συνεργασία μαζί του, όμως δεν θα σταματά να διεκδικεί τα αιτήματα των κατοίκων του Πικερμίου.

Ο κ. Αδαμόπουλος αναφέρθηκε και στις αλλαγές που έχει φέρει ο νέος εκλογικός νόμος, τονίζοντας, αρκετές φορές, πως αν και είναι τυπικά επικεφαλής, για να εκλεγεί πρόεδρος θα πρέπει οι πολίτες να «σταυρώσουν» και τον ίδιο.

Μετά το τέλος της ομιλίας του παρουσίασε τους υποψήφιους συμβούλους του Συνδυασμού οι οποίοι είναι:

Ιωάννου Ιωάννης
Κατσούδα Σίσσυ
Κυριαζής Κωνσταντίνος
Λαϊνη Ιλιάδα
Λουλάκη Κωνστνατίνα
Μαγκαφώση Αικατερίνη
Ξηντάρας Ηλίας
Πρόγιου Αθηνά
Τρικαλιώτη Ευαγγελία
Χοβαρδάς Άγγελος

Αυτός που «έκλεψε» την παράσταση ήταν για ακόμα μία φορά, ο Άγγελος Χοβαρδάς, ο οποίος όταν ανέβηκε στην εξέδρα, και ενώ οι περισσότεροι συνυποψήφιοι του έλεγαν στον κόσμο να «σταυρώσουν» τον Θανάση Αδαμόπουλο, εκείνος είπε «Σταυρώστε εμένα!»

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν, εκτός των υποψήφιων Δημάρχων, υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι όλων των συνδυασμών, υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι και πλήθος κόσμου.

Δείτε εικόνες από την εκδήλωση ΕΔΩ   

Διαβάστε επίσης