Ο Θανάσης Ευθυμιάδης χορεύει χωρίς μπλούζα μέσα στο χιόνι (βίντεο)

Η θερμοκρασία τις τελευταίες ημέρες έχει πέσει κατακόρυφα στη χώρα μας με αποτέλεσμα σε πολλές περιοχές να κάνουν την εμφάνισή τους τα πρώτα χιόνια. Το ίδιο και στην περιοχή όπου μένει ο Θανασης Ευθυμιάδης.

Ο γνωστός ηθοποιός που τα τελευταία χρόνια έχει επιλέξει έναν διαφορετικό τρόπο ζωής μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας αλλά και τη φασαρία της πόλης, βλέποντας το χιόνι να πέφτει στην αυλή του σπιτιού του θέλησε να το απολαύσει. Έβγαλε λοιπόν την μπλούζα του και άρχισε να χορεύει έξω στο χιόνι απολαμβάνοντας τη στιγμή. Μάλιστα, ο Θανάσης Ευθυμιάδης δημοσίευσε και ένα σχετικό βίντεο στον λογαριασμό του στο instagram και έγραψε:

«Η χαρά ποτέ δεν ήταν και πότε δεν θα είναι ένα συναίσθημα που εξαρτάται από εξωτερικό παράγοντα. Τύπου : θα είμαι χαρούμενος όταν αποκτήσω το τάδε αμάξι, τάδε σπίτι, τάδε σύντροφο κλπ Η χαρά πάντα βρίσκεται στο εδώ και τώρα, η χαρά πάντα πηγάζει μέσα από την καρδιά μας! Μικρά καθημερινά θαύματα που απλόχερα προσφέρει η ζωή.

Δείτε ακόμα:  Σασμός spoiler! Ο θυμός για τον φονιά του πατέρα του οδηγεί σε μια αποκάλυψη

Οι χιονονιφάδες που πέφτουν στο δέρμα μου, το μαλακό χιόνι κάτω από τις πατούσες… Ευχαριστώ * στο βιβλίο “Μια όμορφη μέρα”, θυμίζω (με απλά λόγια) Πως να συνδεθείς με την πηγαία χαρά που βρίσκεται μέσα σε όλους μας.

* Για όσους σκέφτονται: πάλι ο τρελός γυμνός στα χιόνια, το σώμα μας είναι φτιαγμένο να εκτίθεται σε όλες τις καιρικές συνθήκες! Μη φοβάσαι το κρύο. Σε κάποιες χώρες, τα παιδιά μαθαίνουν από μικρά να παίζουν με μαγιό στα χιόνια για καλή υγεία».

tlife.gr

Δείτε ακόμα:  Γιάννης Φέρτης: Η σύζυγός του, Μαρίνα Ψάλτη, διαψεύδει ότι ο ηθοποιός πάσχει από Αλτσχάιμερ