“Ο Τριαντάφυλλος στο Survivor είναι σαν γυναίκα που έχει δύσκολες μέρες” (βίντεο)

Στο Πρωινό και τη Μαίρη Αρώνη έδωσε συνέντευξη η Δήμητρα Αλεξανδράκη, η οποία απάντησε πως βλέπει Survivor και σχολίασε, μάλιστα, και τη συμπεριφορά που έχει ο Τριαντάφυλλος.

«Δεν μιλούσα ούτε με τη μητέρα μου και τον αδερφό μου»

«Εξαφανίστηκα ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, χρειάστηκα χρόνο με τη Δήμητρα. Απείχα από τα social media, έπρεπε να βρω τα πατήματά μου. Έμενα στο δέντρο και δεν πήγαινα στο δάσος. Η φαντασία του ανθρώπου οργίαζε το διάστημα που απείχα. Από εγκυμοσύνη, γάμο, Survivor… Από το άγχος, είχα καθυστέρηση και πήγα και πήρα τεστ εγκυμοσύνης. Δεν μιλούσα ούτε με τη μητέρα μου και τον αδερφό μου» είπε αρχικά.

Δείτε ακόμα:  Σίσσυ Χρηστίδου – Δημήτρης Ουγγαρέζος: Συμφιλιώθηκαν δίνοντας οριστικό τέλος στις διαφορές τους

«Για 15 μέρες με ψάχνανε κι εκείνοι. Ότι έχει να κάνει με την προσωπική μου ζωή, δεν πρόκειται να το εκθέσω ποτέ ξανά. Το δικό μου νυφικό θα είναι βασιλικό. Όλα τα νυφικά θα έχουν ονόματα από βασίλισσες» συμπλήρωσε η Δήμητρα Αλεξανδράκη.

«Ο Τριαντάφυλλος στο Survivor είναι σαν γυναίκα που έχει δύσκολες μέρες»

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη πρόσθεσε επίσης: «Όταν ανοίγεις σε κάποιον την πόρτα του σπιτιού, αυτός κοιτά να μπει μέσα και να σου χαλάσει το σπίτι. Το πιο light είναι ότι φίλη μου έχει προσπαθήσει να προσεγγίσει σύντροφό μου, υπάρχουν και χειρότερα».

Δείτε ακόμα:  Ο Μάρκος Σεφερλής με νέα κωμική σειρά στον ΑΝΤ1

«Το Survivor το βλέπω. Ο Τριαντάφυλλος είναι σαν γυναίκα που έχει δύσκολες μέρες. Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου μπορεί να φαίνεται Barbie, αλλά είναι σκυλί και θα αντέξει στη Φάρμα» κατέληξε.

Δείτε το απόσπασμα: