Ο Βασ. Πιστικίδης στο δείπνο της Φώφης σε δημάρχους για τη νέα Κεντροαριστερά


Ο δήμαρχος Ραφήνας-Πικερμίου Βασίλης Πιστικίδης έδωσε το «παρών» στο δείπνο που παρέθεσε η επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Φώφη Γεννηματά σε δημάρχους και επικεφαλής των συνδυασμών σε δήμους της Αττικής που ανήκουν στον χώρο της Κεντροαριστεράς,


Το δείπνο παρατέθηκε, σε ταβέρνα των βορείων προαστίων, στο πλαίσιο πρωτοβουλίας που έχει αναλάβει η κ. Γεννηματά για την ανασυγκρότηση του ευρύτερου χώρου της Κεντροαριστεράς και σε αυτό συμμετείχαν περίπου 80 αυτοδιοικητικοί.

Ανάμεσά τους ήταν και ο δήμαρχος Ραφήνας – Πικερμίου Βασίλης Πιστικίδης ο οποίος  όπως είναι γνωστό, ουδέποτε απομακρύνθηκε από το ΠΑΣΟΚ. Εκτός από τον κ. Πιστικίδη το «παρών» έδωσαν» και οι δήμαρχοι Λαυρίου Δημήτρης Λουκάς, Αλίμου Ανδρέας Κονδύλης, Νέας Σμύρνης Σταύρος Τζουλάκης, Μεταμόρφωσης Μιλτιάδης Καρπέτας, ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης στον Άλιμο Θάνος Ορφανός, της Αγίας Παρασκευής Βασίλης Γιαννακόπουλος, της Καλλιθέας Βάσω Μαργαρίτη, του Μενιδίου Γιώργος Ντούρος, της Καισαριανής Αντώνης Καμπάκας, της Γλυφάδας Κώστας Κόκκορης. Επίσης εκεί βρέθηκε και ο τέως περιφερειάρχης Αττικής Γιάννης Σγουρός.

Σκοπός της συγκεκριμένης πρωτοβουλίας είναι, όπως αναφέρουν στελέχη της Χαριλάου Τρικούπη, να υπάρξει μια νέα αρχή και σχέση με τον χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης αλλά και η κατάθεση προτάσεων από την πλευρά των εκπροσώπων της, ενόψει της Προγραμματικής Συνδιάσκεψης της Δημοκρατικής Συμπαράταξης που θα πραγματοποιηθεί στα μέσα Μαΐου.

Δείτε ακόμα:  Αλλάζει πάλι ο καιρός - Πολικές αέριες μάζες στην Ελλάδα

Η Φώφη Γεννηματά ζήτησε από τους εκπροσώπους της Αυτοδιοίκησης να πάρουν στα χέρια τους την υπόθεση της ανασυγκρότησης της Κεντροαριστεράς, έτσι ώστε να διαμορφωθεί ένας μεταρρυθμιστικός πόλος ανάμεσα στον ΣΥΡΙΖΑ και τη Νέα Δημοκρατία.