Ο υπολογιστής, τα κινητά τηλέφωνα και ο φερόμενος εμπρηστής της Real Group

Ένας ηλεκτρονικός υπολογιστής και δύο κινητά τηλέφωνα έχουν μπει στο «μικροσκόπιο» των αρχών, που βρέθηκαν στο διαμέρισμα των Προσφυγικών όπου είχε βρει καταφύγιο ο άνδρας που συνελήφθη τα ξημερώματα ως ο εμπρηστής των κτιριακών εγκαταστάσεων της Real Group.

Οι αστυνομικοί μιλούν για έναν σκληρό αντιεξουσιαστή που κρατά κλειστό το στόμα του και πιστεύουν ότι στον ηλεκτρονικό υπολογιστή θα εντοπίσουν κείμενα και προκηρύξεις, ενώ από τα κινητά τηλέφωνα θα προκύψουν επαφές με άλλα άτομα του αντιεξουσιαστικού χώρου.

Οι αρχές Ασφαλείας εκτός από τον εμπρησμό της Real Group, συγκεντρώνουν στοιχεία για τον εμπρησμό γραφείων της Νέας Δημοκρατίας στο Μαρούσι, πίσω από τον οποίο πιστεύουν ότι είναι ο ίδιος δράστης.

Οι κατηγορίες που θα αντιμετωπίσει ο συλληφθείς είναι βαριές για εγκληματική οργάνωση και κατοχή εκρηκτικών, ενώ με τα μέχρι τώρα στοιχεία προκύπτει ότι το άτομο αναγνωρίστηκε από πρόσωπα που στην ουσία «ξεκλείδωσαν» και την έρευνα που έφτασε μέχρι την ταυτοποίησή του.

Στο διαμέρισμα στα Προσφυγικά της Λεωφόρου Αλεξάνδρας είχε βρει καταφύγιο στο σπίτι της συντρόφου του, η οποία επίσης προσήχθη μετά την αστυνομική επιχείρηση και αφέθηκε λίγο αργότερα ελεύθερη.

cnn.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.