Οδηγός ταξί, θετικός στον κορονοϊό, «έσπασε» την καραντίνα και έκανε κούρσες!

Προβληματισμό προκαλεί η ανευθυνότητα ορισμένων που ενώ είναι ακόμη και θετικοί στον κορωνοϊό και θα έπρεπε να βρίσκονται σε καραντίνα εκείνοι όχι μόνο κυκλοφορούν κανονικά αλλά εργάζονται και έρχονται και σε επαφή με άλλο κόσμο.

Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση στη Χαλκίδα όπου αστυνομικοί εντόπισαν έναν 48χρονο θετικό κρούσμα κορωνοϊού, ο οποίος όχι μόνο δεν ήταν απομονωμένος στο σπίτι του αλλά ως οδηγός ταξί μετέφερε άτομα.

Συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί δέχθηκαν καταγγελία ότι ενώ ο 48χρονος θα έπρεπε να βρίσκεται σε καραντίνα τον έβλεπαν να κυκλοφορεί κανονικά.

Έτσι, οι αστυνομικοί τον εντόπισαν σε συγκεκριμένη οδό, μέσα στην πόλη της Χαλκίδας να μεταφέρει άτομα και μάλιστα τη συγκεκριμένη στιγμή που τον εντόπισαν τους αποβίβαζε έξω από το σπίτι τους.

Όπως διαπίστωσαν λίγη ώρα αργότερα, έπρεπε να είναι σε καραντίνα από τις 27 Ιανουαρίου μέχρι και τις 5 Φεβρουαρίου.

Του επιβλήθηκε το πρόστιμο των 5.000 ευρώ και, φυσικά, οι αστυνομικοί του επεσήμαναν για μία ακόμη φορά ότι πρέπει να μείνει απομονωμένος έως ότου οι αρμόδιες υγειονομικές Αρχές να του επιτρέψουν να επιστρέψει και πάλι στις κανονικές του δραστηριότητες.

cnn.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.