Οι Operatical γίνονται “Μία ψυχή” για το νέο τους τραγούδι!

Το μοντέρνο οπερατικό σχήμα Operatical κυκλοφορεί το νέο του εκρηκτικό  single με τίτλο

“Μια ψυχή” ! Το μουσικοθεατρικό σχήμα Operatical  εντυπωσιάζει για ακόμα μια φορά   παντρεύοντας  τον οπερατικό ήχο με το παραδοσιακό στοιχείο και την κινηματογραφική μουσική και δημιουργώντας ένα πρωτοποριακό  για τα  ελληνικά δεδομένα  οπτικοακουστικό ταξίδι φαντασίας  όπου αποκαλύπτεται η  ενσάρκωση της  ανθρώπινης ψυχής.

Μετά από την κυκλοφορία πολλών  εντυπωσιακών singles,  έρχεται το  ‘’Μια Ψυχή ‘’ , ένα πολύ δυναμικό και ιδιαίτερο τραγούδι σε μουσική της  Ναδίνας Τζιάτζιου και  στίχους του Θάνου Ζήση, σε μουσική παραγωγή του Θάνου Παπαδέλλη.

Εντυπωσιακοί χορευτές και ακροβάτες  από το σχήμα Νεφελόπετρα σε χορογραφίες της Νεφέλης Μαρκάκη  ερμηνεύουν  κινησιολογικά την αποκάλυψη της ανθρώπινης ψυχής δίνοντας μία διαφορετική διάσταση και δημιουργώντας μια μαγευτική ατμόσφαιρα μυστηρίου που σε συνδυασμό με το  ιδιαίτερο ερμηνευτικό ύφος των Operatical  διαμορφώνει μια ανεπανάληπτη οπτικοακουστική εμπειρία.

Το  εντυπωσιακό videoclip επιμελήθηκαν οι καταξιωμένοι σκηνοθέτες   Γιάννης Μαργετουσάκης &Θάνος Λυμπερόπουλος (Kiss the frog) .

 

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.