Οι πρώτες δηλώσεις της Ιωάννας μετά την απολογία της Έφης: Παραμένει αμετανόητη, δεν πήρα καμία απάντηση (βίντεο)

Την απολογία της κατηγορούμενης Έφης σχολίασαν, μετά τη διακοπή της δίκης για τις 21 Οκτωβρίου, η Ιωάννα Παλιοσπύρου και ο δικηγόρος της, Απόστολος Λύτρας

«Σήμερα περίμενα να πάρω κάποιες απαντήσεις που περιμένω εδώ και πολύ καιρό. Δυστυχώς και σήμερα δεν πήρα καμία απάντηση. Όλα όσα ισχυρίστηκε κατά την απολογία της καταρρίπτονται από τα στοιχεία της δικογραφίας και από τους εμπειρογνώμονες. Ακόμη κι όταν ο πρόεδρος της έδρας της έδειξε τις φωτογραφίες από τα χειρουργία μου και το νοσοκομείο και όλα όσα έχω τραβήξει, που οποιονδήποτε θα τον σόκαραν, εκείνη έμεινε απαθής, δεν γύρισε καν το κεφάλι και έμεινε ατάραχη. Αυτό δείχνει τη στάση που ακόμη και σήμερα κρατάει. Ότι είναι αμετανόητη», είπε Ιωάννα αποχωρώντας από το Μικρό Ορκωτό δικαστήριο.

Δεχόμενη την ερώτηση αν δέχεται τη συγγνώμη της κατηγορούμενης, η Ιωάννα ευχαρίστησε τους δημοσιογράφους και αποχώρησε ενώ ο συνήγορός της, Νίκος Αλεξανδρής, πήρε το λόγο λέγοντας: «Για να είναι δεκτή η συγγνώμη πρέπει να είναι ειλικρινής, υπάρχουν λέξεις που ντράπηκαν, δεν ντράπηκε όμως το στόμα που της εκστόμισε».

Ο ίδιος χαρακτήρισε μυθεύματα όσα είπε στην απολογία της η κατηγορούμενη.

Λίγα λεπτά νωρίτερα, σε δηλώσεις είχε προβεί και ο Απόστολος Λύτρας, λέγοντας: «Δεν έχει μείνει κανένα σκοτεινό σημείο στην υπόθεση. Περιμέναμε όλοι να ακούσουμε την εξήγηση της φράσης ‘εσύ Ιωάννα ξέρεις’. Η κατηγορούμενη είπε ότι θεωρούσε ότι κινδύνευε η υποτιθέμενη σχέση της με το 40χρονο με τον οποίο η Ιωάννα δεν είχε συναντηθεί. Προσπάθησε να πείσει ότι το βιτριόλι ήταν λίγο ενώ οι ειδικοί λένε ότι ήταν κοντά στα δύο λίτρα. Δεν μένει καμία αμφιβολία ότι ήθελε να σκοτώσει την Ιωάννα».

cnn.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.