Όλες οι σκούπες στο Πολυκατάστημα Γαρμπής με την εγγύηση της Karcher

Στο Τεχνικό Πολυκατάστημα Κων. Γαρμπής θα βρείτε όλες τις σκούπες πολλαπλών χρήσεων της Karcher, τις σκούπες στάχτης και τους πολυκαθαριστές σκούπες, πάντα με την εγγύηση της Karcher.

Με τις σκούπες πολλαπλών χρήσεων της Kärcher, τις σκούπες στάχτης και τους πολυκαθαριστές, είστε εξοπλισμένοι για κάθε πιθανή εργασία καθαρισμού.

Ειδικά συστήματα φίλτρου και μεμονωμένα αξεσουάρ ενεργοποιούν αυτές τις ισχυρές σκούπες καθαρισμού για την αποκομιδή διαφορετικών τύπων ρύπων γρήγορα και σε βάθος ή αφαιρούν τους επίμονους ρύπους από τις υφασμάτινες επιφάνειες.

Σκούπες στάχτης

Είτε είναι σκόνη από το καλοκαιρινό barbecue, είτε στάχτη από το τζάκι του χειμώνα: οι σκούπες στάχτης της Kärcher απομακρύνουν τη στάχτη χωρίς κόπο και εις βάθος. Μία ειδικά σχεδιασμένη διαδικασία ελέγχου επιβεβαιώνει το υψηλότερο επίπεδο ασφάλειας. Και χάρη στην υψηλή και την μακράς διάρκειας αναρροφητική ισχύ, καθώς και το μοναδικό σύστημα φίλτρου, ακόμη και μεγάλες πσότητες ρύπων μπορούν να αφαιρεθούν γρήγορα.

 

 

Καθαριστές χαλιών

Για εκείνους που υποφέρουν από αλλεργίες, για εκείνους που έχουν κατοικίδιο και για εκείνους οι οποίοι θέλουν να καθαρίζουν σε βάθος: οι πολυκαθαριστές της Kärcher καθαρίζουν τις υφασμάτινες επιφάνειες, όπως χαλιά, επικαλυμμένα έπιπλα, στρώματα, καθίσματα αυτοκινήτων και αντικείμενα που βρίσκονται σε τοίχους, βαθιά μέσα στις ίνες.

Πολυ-λειτουργικη σκούπα αναρροφησης

Είτε ο ρύπος είναι στεγνός είτε υγρός, είτε η σκόνη είναι χοντρόκκοκη είτε λεπτόκοκκη, οι σκούπες πολλαπλών εφαρμογών της Kärcher αφαιρούν όλους τους ρύπους, ακόμη και μεγάλες ποσότητες νερού. Ιδανικό για αυτοκίνητα, γκαράζ, υπόγεια, εργαστήρια, χώρους ανακαινίσεων και γύρω από το σπίτι.

Εναλλακτικά επισκεφτείτε το www.egarbis.gr ή τηλεφωνήστε στο 2294077359 και 2294077357.

ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΛΥΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΓΑΡΜΠΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ-ΧΡΩΜΑΤΑ

Λ.ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ & ΦΛΕΜΙΝΓΚ ΔΙΑΣΤ.ΡΑΦΗΝΑΣ

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 2294077357

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.