Όλγα Μαγγανά: “Συντάσσομαι με την υποψηφιότητα της Βανίτας Σωφρόνη”

Πριν μισό χρόνο ανέλαβα τη Προεδρία της ΔΗΜ.Τ.Ο Λαυρεωτικής λόγω έκτακτων εξελίξεων και όχι λόγω προσωπικών μου φιλοδοξιών.

Θεωρώ ότι αυτούς τους λίγους μήνες έκανα ότι χρειάστηκε για να παραμείνει η οργάνωση ζωντανή μέχρι τις εσωκομματικές εκλογές.

Στις εκλογές της 24ης Οκτωβρίου δεν θα είμαι υποψήφια για το αξίωμα της Προέδρου ΔΗΜ.Τ.Ο Λαυρεωτικής καθώς η συγκεκριμένη θέση δεν ήταν ποτέ αυτοσκοπός μου.

Θα συνεχίσω όμως να προσφέρω ενεργά και εθελοντικά ΠΑΝΤΑ, με ή χωρίς θέση, καθώς θεωρώ ότι η ενασχόληση των πολιτών με τη πολιτική είναι σημαντικό στοιχείο για την εξέλιξη της κοινωνίας μας.

Δείτε ακόμα:  Ο διαχειριστής της μεζονέτας των Γλυκών Νερών «σπάει» τη σιωπή του – «Με πήρε τηλέφωνο μέσα από τη φυλακή και…»

Θα ήθελα λοιπόν να ευχαριστήσω δημόσια και αυτούς που με στήριξαν όλους αυτούς τους μήνες και ειδικά τα μέλη της ΔΗΜ.ΤΟ Λαυρεωτικής αλλά και το Γραμματέα Οργανωτικού Στέλιος Κονταδάκης ο οποίος μου εμπιστεύτηκε αυτή τη θέση.

Απαλλαγμένη πλέον από τις θεσμικές αρμοδιότητες της Προέδρου συντάσσομαι με την υποψηφιότητα της Βανίτας Σωφρόνη καθώς αντιπροσωπεύει όλα όσα πρεσβεύω.

ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΕΙΑ-ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑ-ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ-ΟΡΑΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ.

Καλή επιτυχία λοιπόν στην αγαπημένη μου φίλη και αυριανή Πρόεδρο Δ.Ε.Ε.Π (πρώην ΝΟΔΕ) Ανατολικής Αττικής Βανίτα Σωφρόνη.

Δείτε ακόμα:  Ραφήνα: Πολύωρες διακοπές ρεύματος το Σάββατο (27/11) - Δείτε σε ποιες περιοχές