Όλγα Πηλιάκη: Η εντυπωσιακή πόζα στο Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη

Η όμορφη αθλήτρια βρέθηκε μπροστά στο Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη όπου και πόζαρε κάνοντας ένα χορευτικό άλμα. Τη φωτογραφία κοινοποίησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Δείτε το μήνυμά της.

Η αγάπη της Όλγας Πηλιάκη για το χορό είναι γνωστή. Για άλλη μία φορά όμως μας το αποδεικνύει και εντυπωσιάζει.

Η όμορφη αθλήτρια της ρυθμικής γυμναστικής πόζαρε μπροστά από το μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη κάνοντας ένα χορευτικό άλμα.

 

View this post on Instagram

 

Tomb of the Unknown Soldier ______________________________________________________________Κάθε φορά που περνάω από μπροστά αισθανομαι την ενέργεια στο σώμα μου..και ενώ αντικρίζω τους εύζωνες να στέκονται ακίνητοι ,αυτή τη φορά «πέταξα»! Κάποιος θα το πει τρέλα… κάποιος θα το πει τέχνη… Εγώ θα πω πως απλά ένιωσα όμορφα για τον τόπο μου…#🇬🇷 #athens #centerathens #greece #tomboftheunknownsoldier #hantampakakia @olgapiliaki #olgapiliaki #actress #dancer #photooftheday 📸 @spyros.chatziaggelakis

A post shared by @ olgapiliaki on

Όπως είναι φυσικό τράβηξε τα βλέμματα όλων όσων βρέθηκαν εκεί. Η ίδια κοινοποίησε τη φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram και στην ανάρτηση έγραψε:

“Tomb of the Unknown Soldier Κάθε φορά που περνάω από μπροστά αισθάνομαι την ενέργεια στο σώμα μου..και ενώ αντικρίζω τους εύζωνες να στέκονται ακίνητοι, αυτή τη φορά «πέταξα»! Κάποιος θα το πει τρέλα… κάποιος θα το πει τέχνη… Εγώ θα πω πως απλά ένιωσα όμορφα για τον τόπο μου…”

news247.gr