Όλη η Αλήθεια για τα Φίλτρα Νερού

Είναι αλήθεια πως όλο και περισσότεροι άνθρωποι προβληματίζονται για την ποιότητα του νερού της βρύσης. Μελέτες έχουν δείξει πως το νερό που φτάνει στο ποτήρι περιέχει διάφορες ουσίες που είναι τοξικές για τον ανθρώπινο οργανισμό. Έτσι, πολλοί επιλέγουν ν’ αγοράζουν εμφιαλωμένο νερό ή να εγκαταστήσουν κάποιο φίλτρο νερού.

Τα τελευταία χρόνια μάλιστα τα φίλτρα νερού έχουν κατακτήσει την εμπιστοσύνη όλων όσων θέλουν καθαρό πόσιμο νερό. Εάν ακόμα προβληματίζεστε για την εγκατάσταση ενός τέτοιο συστήματος, το παρόν άρθρο θα σας βοηθήσει ν’ ανακαλύψετε τα οφέλη του, καθώς τα πιστοποιημένα φίλτρα νερού μπορούν να σας προσφέρουν εγγυημένο και πιστοποιημένο φιλτράρισμα του νερού.

Ποια Είναι τα Οφέλη των Φίλτρων Νερού;

#1 Προστατεύουν την Υγεία μας

Τα φίλτρα νερού είναι ο πιο σίγουρος τρόπος για να προστατέψετε τόσο τον εαυτό σας όσο και όλους τους αγαπημένους σας. Το νερό της βρύσης περιέχει βαρέα μέταλλα, χλώριο και παράγωγά του ίσως και διάφορα μικρόβια. Όλα αυτά, έχουν σοβαρές επιπτώσεις στην υγεία, οι οποίες εμφανίζονται μακροπρόθεσμα.

#2 Εξοικονομείτε Χρήματα Μακροπρόθεσμα

Ένας από τους λόγους που πολλοί διστάζουν να επενδύσουν στα φίλτρα νερού ή στους ψύκτες νερού με φίλτρο είναι επειδή απαιτούν ένα αρχικό ποσό. Ωστόσο, η αλήθεια είναι πως μετά την εγκατάστασή τους, θα κάνετε γρήγορα απόσβεση. Αυτό συμβαίνει γιατί δε θα χρειάζεστε πλέον να προμηθεύεστε εμφιαλωμένο νερό σε σχεδόν καθημερινή βάση. Επί πλέον θα χρησιμοποιείτε καθαρό υγιεινό νερό για πλύσιμο τροφίμων, μαγείρεμα κλπ. Τα μόνα σας έξοδα θα είναι τα ανταλλακτικά φίλτρα ενεργού άνθρακα, τα οποία θέλουν αλλαγή κάθε χρόνο. Σκεφτείτε, ότι τα 200 λίτρα καθαρού υγιεινού νερού θα σας κοστίζουν μόνο 1 ευρώ.

#3 Αφαιρούν τη Δυσάρεστη Οσμή και Γεύση από το Νερό

Το νερό φιλτράρεται και τρέχει κρυστάλλινο και καθαρό από την βρύση σας.

Οι Τύποι των Φίλτρων Νερού

Αυτά τα σημαντικά πλεονεκτήματα των φίλτρων νερού, τα κάνουν απαραίτητα για κάθε σπίτι. Έτσι, μπορείτε να επιλέξετε έναν από τους παρακάτω τύπους, ανάλογα με τις ιδιαιτερότητες και τις απαιτήσεις σας.

Φίλτρα Νερού Άνω Πάγκου

Η πιο δημοφιλής επιλογή είναι τα φίλτρα νερού άνω πάγκου, τα οποία αποτελούνται από μια συσκευή που την τοποθετείτε πάνω στον πάγκο. Η συσκευή διαθέτει μια δική της βρύση, από την οποία προμηθεύεστε φιλτραρισμένο νερό. Ακόμα, αυτός ο τύπος σας δίνει τη δυνατότητα να χρησιμοποιείτε και το αφιλτράριστο νερό για το πλύσιμο των πιάτων, ενώ σας παρέχει τη δυνατότητα να το μεταφέρετε και στις διακοπές σας.

Φίλτρα Νερού Κάτω Πάγκου

Ακόμα μια συχνή επιλογή είναι τα φίλτρα νερού κάτω πάγκου. Η σύνδεση αυτού του συστήματος με την παροχή του νερού πραγματοποιείται κάτω από τον πάγκο της κουζίνας. Γι’ αυτό, η βρύση που έχει συνδεθεί έχει πάντα φιλτραρισμένο νερό. Το μεγάλο θετικό αυτού του τύπου φίλτρων είναι ότι απελευθερώνει χώρο από τον πάγκο, όμως δεν μπορείτε να το μεταφέρετε στις διακοπές σας.

Μπουκάλι με Φίλτρο Ενεργού Άνθρακα

Στην περίπτωση που δε θέλετε να επενδύσετε ακόμα σε ένα σύστημα για το φιλτράρισμα του νερού, μπορείτε να δοκιμάσετε ένα μπουκάλι με πιστοποιημένο φίλτρο. Αυτό το μπουκάλι έχει ενσωματωμένο ένα φίλτρο ενεργού άνθρακα που αφαιρεί τις βλαβερές ουσίες. Για ν’ απολαύσετε το καθαρό νερό, θα πρέπει να γεμίσετε το μπουκάλι και ν’ αφήσετε το φίλτρο να δράσει. Προσοχή να είναι πιστοποιημένο από το N.S.F.

Ελαφρύ, απλό, μεταφέρεται και χρησιμοποιείτε ανά πάσα στιγμή και παντού.

Αναζητήστε στην αγορά εγγυημένα και πιστοποιημένα φίλτρα νερού για κάθε χώρο σας. Βρείτε αυτό που ταιριάζει στις ανάγκες σας και καταναλώστε φιλτραρισμένο και κρυστάλλινο νερό.

 

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.