Όλη η αλήθεια για το μέλλον της Ελένης Μενεγάκη στον ALPHA

O Aλέξης Μίχας, υπεύθυνος ρεπορτάζ το TV Έθνος μίλησε στην πρωινή εκπομπή του Open «Έλα Χαμογέλα» για το μέλλον της Ελένης Μενεγάκη στον ALPHA.

Ο δημοσιογράφος ανέφερε στο ρεπορτάζ του ότι ο σταθμός δεν πρόκειται να αλλάξει την τακτική που ακολούθησε και στα άλλα δύο μεγάλα γυναικεία ονόματα παρουσιαστριών που είχε για χρόνια συνεργασία μαζί τους.

«Το συμβόλαιο της Ελένης Μενεγάκη ως γνωστόν ολοκληρώνεται τον επόμενο Ιούνιο. Ένα μεγάλο συμβόλαιο. Ένα πενταετές συμβόλαιο. Και έχουν ξεκινήσει οι συζητήσεις στον ALPHA για το συμβόλαιό της αν θα ανανεωθεί, αν δε θα ανανεωθεί. Στον Alpha έχουν ξεκινήσει ήδη οι συζητήσεις γύρω από το συμβόλαιο της Ελένης Μενεγάκη.

Οι αποκλειστικές πληροφορίες που έρχονται μέσα από το κανάλι αναφέρουν. Καμία ακόμη επαφή δεν έχει γίνει ούτε από την παρουσιάστρια ούτε εκ μέρους του καναλιού.

Επίσης θέλω να σας πω ότι θα καθυστερήσουν πολύ οι διαπραγματεύσεις, θα πάνε το Πάσχα, μετά το Πάσχα ίσως και προς το τέλος της τηλεοπτικής σεζόν πάνω στη λήξη του συμβολαίου. Θα ακολουθηθεί η ίδια τακτική που ακολουθήθηκε με τα συμβόλαια της Βίκυ Χατζηβασιλείου και της Αγγελική Νικολούλη. Η πρώτη αποχώρησε από τον σταθμό η δεύτερη παρέμεινε. Η τακτική αυτή σημαίνει ότι δε θα γίνουν πολύ νωρίτερα οι διαπραγματεύσεις όπως γινόταν τα προηγούμενα χρόνια» ανέφερε ο δημοσιογράφος για το αποκλειστικό ρεπορτάζ από πολύ αξιόπιστη πηγή μέσα από τον ALPHA.

dailymedia.gr