Ολοκληρώθηκαν οι καταθέσεις των πάνω από δέκα θυμάτων του πρώην ντράμερ των Πυξ Λαξ (βίντεο)

Αντιμέτωπος με πέντε καταγγελίες γυναικών για βιασμό όταν ήταν ανήλικες, βρίσκεται από τις αρχές του περασμένου μήνα γνωστός ντράμερ, ο οποίος πρωτόδικα έχει καταδικαστεί για σεξουαλική κακοποίηση παιδιού.

Για την έκβαση της υπόθεσης μίλησε εκ νέου στην ΕΡΤ ο δικηγόρος – εγκληματολόγος Πάνος Παπαϊωάννου. «Πλέον έχουμε μια χαρακτηριστική υπόθεση ενός #MeToo για ανηλίκους», σημείωσε.

«Τα θύματα και κυρίως οι γονείς τους, όταν κάτι τέτοιο συμβαίνει διστάζουν να προσφύγουν στη δικαιοσύνη. Αυτό πρέπει να αλλάξει. Ο νόμος είναι ικανό να προστατεύσει και υπάρχουν και εξειδικευμένοι άνθρωποι να βοηθήσουν», είπε ακόμα.

Οι πέντε καταγγελίες δε σχετίζονται μεταξύ τους, αναφέρονται σε διαφορετικά περιστατικά και διαφορετικές χρονολογίες. Περιγράφουν πώς κακοποιήθηκαν σεξουαλικά από τον συγκεκριμένο άντρα, όταν οι περισσότερες ήταν κάτω των 12 ετών.

Οι 5 γυναίκες δίνουν ονόματα και άλλων κοριτσιών, τα οποία αναμένεται να κληθούν για κατάθεση.

Ο 70χρονος σήμερα ντράμερ μετρά ήδη μια πρωτόδικη καταδίκη για αποπλάνηση ανήλικου κοριτσιού το 2013, με ποινή κάθειρξης 12 ετών. Η εκδίκαση αυτής της υπόθεσης στο Εφετείο θα γίνει στις 11 Απριλίου.

Πηγή: ΕΡΤ

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.