«Όποια χρήματα είχα στην άκρη το 2010… τα ξόδεψα όλα»!

Ποια είναι η σχέση που έχει ο Νίκος Μουρατίδης με την τηλεόραση του σήμερα και πόσα χρήματα έχει βγάλει από αυτήν στο παρελθόν; Ο ίδιος απαντά στη Σπυριδούλα Τριάντου και το Secret των Παραπολιτικών.

Έχεις «χτίσει» πολλούς καλλιτέχνες. Υπήρξαν αχάριστοι κάποιοι;

Φυσικά και υπήρξαν. Η αχαριστία είναι μέσα μας. Σε άλλους βγαίνει συχνότερα, σε άλλους σπανιότερα… Αλλά είναι εκεί. Καραδοκεί! Κατάφερα όμως τους αχάριστους -και γενικά τους τοξικούς ανθρώπους- να τους απομακρύνω από τη ζωή μου.

Δείτε ακόμα:  Ο Liam Ireland στην Ελένη Μενεγάκη: «Τι ομορφιά είναι αυτή;»

Τι δεν αντέχεις να βλέπεις στην τηλεόραση;

Προχειρότητα, αμορφωσιά, ψευτιά, ακαλαισθησία. Ανθρώπους χωρίς ταλέντο, χωρίς ήθος, χωρίς αρχές… Δεν μπορώ να βλέπω εκπομπές με ξανθιές και πάνελ κουτσομπολιού να ασχολούνται με ασημαντότητες. Φτάνει. Έλεος!

Αν μπορούσες να αλλάξεις κάτι, τι θα ήταν αυτό;

Θα έστελνα το 90% αυτών που δουλεύουν στα κανάλια ή εμφανίζονται στην τηλεόραση σπίτι τους. Θέλω να βλέπω νέους ανθρώπους, μορφωμένους και καλαίσθητους. Ανθρώπους με αξιοπρέπεια… να κάνουν εκπομπές και στο τέλος κάτι να σου έχει μείνει.

Δείτε ακόμα:  James Καφετζής για Άννα Μαρία Βέλλη: «Όταν έμαθα ποιος είναι, είπα “αποκλείεται, αυτός είναι πολύ καλό παιδί”»

Έχεις βγάλει χρήματα από τη δουλειά σου;

Μη φανταστείς τρελά πράγματα… Αλλά με όποια χρήματα είχα στην άκρη το 2010 αποφάσισα να κάνω έναν εκδοτικό οίκο, να βγάζω βιβλία νέων συγγραφέων και τα ξόδεψα όλα. Οι εκδόσεις απέτυχαν.

zappit.gr