Οπτικές ίνες «μέχρι το σπίτι» στη Ραφήνα!


Νέο δίκτυο αρχιτεκτονικής «οπτικής ίνας μέχρι το σπίτι» (Fiber to the Home – FTTH) θα εγκατασταθεί τις επόμενες ημέρες στη Δημοτική Ενότητα της Ραφήνας.


Το θέμα θα συζητηθεί στη συνεδρίαση του Τοπικού Συμβουλίου Ραφήνας την επόμενη Πέμπτη, όπου θα πρέπει να δοθεί η σχετική γνωμοδότηση για εγκατάσταση καμπινών στα πλαίσια άδειας εκτέλεσης τομής οδοστρώματος, εγκατάσταση φρεατίων στα πλαίσια του έργου FIBER TO THE HOME «FTTH A/K ΡΑΦΗΝΑΣ Β» από την εταιρεία Ο.Τ.Ε. Α.Ε.

Η εταιρεία Ο.Τ.Ε. Α.Ε. αιτείται :

Δείτε ακόμα:  Σχολεία: Ξεπέρασαν τις 100 οι καταλήψεις - Μία στην Αρτέμιδα, παρέμβαση εισαγγελέα

Την Εγκατάσταση Δικτύων σε καμπίνες και φρεάτια ως παρακάτω :

1) Την κατασκευή 21 φρεατίων διαστάσεων 1,30μ x 1,00μ x 1,00μ στα οδοστρώματα αρμοδιότητας σας, όπως φαίνεται στο συνημμένο πίνακα 1.

2) Την τοποθέτηση 5 καμπινών μαζί με το φρεάτιο εξυπηρέτησής τους (εισαγωγή – εξαγωγή καλωδίων σε αυτές), (φρεάτιο – εξυπηρετούμενη καμπίνα θεωρούνται ως μία ευκολία σύμφωνα με την Α.Π: 528/075/23-6-2009 της Ε.Ε.Τ.Τ.), στα πεζοδρόμια στην συμβολή των οδών ,όπως φαίνονται στο συνημμένο πίνακα 2. Από τις τοποθετούμενες καμπίνες και οι 5 τοποθετούνται σε νέα θέση.

Δείτε ακόμα:  Κρούσματα κορονοϊού σε πέντε σχολεία της Αν. Αττικής - Τα δύο στην Παλλήνη, Δείτε αναλυτικά τη λίστα

1. Την άδεια εκτέλεσης πάσης φύσεως εργασιών για την εγκατάσταση, συντήρηση και αποκατάσταση βλαβών των προβλεπόμενων στην παρούσα στοιχείων του περιγραφέντος δικτύου.

2. Η ισχύς της άδειας να έχει διάρκεια δυο (2) μηνών από την έναρξη των εργασιών