Ώρες αγωνίας για το Νότη Σφακιανάκη: Όλες οι νεότερες εξελίξεις με την υγεία του!

Νέες εξελίξεις βλέπουν το φως της δημοσιότητας για την υγεία του Νότη Σφακιανάκη μέσα από το Πρωινό του ΑΝΤ1. Τι συμβαίνει;

Το τελευταίο διάστημα μια ίωση ταλαιπωρούσε τον τραγουδιστή με αποτέλεσμα να καθυστερήσει να γίνει η πρεμιέρα του νυχτερινού κέντρου που εμφανίζεται.

Ωστόσο, λόγω της ζήτησης και των πολλών κρατήσεων τελικά το μαγαζί άνοιξε και την θέση του Νότη Σφακιανάκη πήρε άλλος επιτυχημένος Έλληνας τραγουδιστής.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Πρωινού ωστόσο, ο Νότης επιστρέφει στη νυχτερινή ζωή, αφού η υγεία του πάει προς το καλύτερο.

Δείτε ακόμα:  Αυτή είναι η καλλονή που τρέλανε τους κριτές του GNTM (φώτος+βίντεο)

«Υπάρχει ένα σχήμα το οποίο έχει καταταλαιπωρηθεί. Ο Νότης Σφακιανάκης θυμάστε πόσο καιρό έκανε να ξεκινήσει αυτό το σχήμα με τον Σταμάτη Γονίδη. Ξεκίνησε, αλλά την περασμένη εβδομάδα, Παρασκευή και Σάββατο, δεν εμφανίστηκε ο Νότης Σφακιανάκης, ήταν μόνο ο Σταμάτης Γονίδης. Το μαγαζί άνοιξε λόγω της μεγάλης επιτυχίας που έχει και των πολλών κρατήσεων. Ο Νότης Σφακιανάκης είχε ένα πρόβλημα υγείας και τον αντικατέστησε ο Χρήστος Χολίδης. Το θέμα είναι θα εμφανιστεί αύριο; Από ότι μαθαίνω, η κατάσταση της υγείας του σήμερα είναι πολύ καλή. Είχε μια ίωση που ταλαιπωρεί πολύ κόσμο», είπε χαρακτηριστικά η Νάνσυ Παραδεισανού.

Δείτε ακόμα:  Άγριες Μέλισσες: Ανατροπή και μία μοιραία συνάντηση της Ελένης στη φυλακή

europost,gr