Οργή στην οικογένεια του Γιώργου Ζαμπέτα για τον Σπύρο Παπαδόπουλο! Το αφιέρωμα της ντροπής και τα ασφαλιστικά μέτρα…

Έξαλλη είναι σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του PatKiout.gr η οικογένεια του αείμνηστου Γιώργου Ζαμπέτα με τον Σπύρο Παπαδόπουλο, ενώ δεν αποκλείεται να προβεί ακόμη και σε ασφαλιστικά μέτρα εναντίον του.

Τι έχει συμβεί; Τις τελευταίες ώρες, στον αέρα του ΣΚΑΪ παίζεται το τρέιλερ της εκπομπής «Στην υγειά μας» που θα προβληθεί το Σάββατο. Σε αυτό, λοιπόν, βλέπουμε ως καλεσμένους καλλιτέχνες, κυρίως ηθοποιούς, οι οποίοι ουδεμία σχέση είχαν ή έχουν με τον αξεπέραστο συνθέτη.

Όταν, λοιπόν, οι στενοί συγγενείς του είδαν το διαφημιστικό της εκπομπής, έμειναν με το στόμα ανοικτό με τους καλεσμένους που παραβρέθηκαν στο, υποτιθέμενο, αφιέρωμα. Η κόρη του, πουθενά. Ο εγγονός του, ο Γιώργος Ζαμπέτας junior, επίσης τραγουδιστής και μουσικός που μόλις κυκλοφόρησε ανέκδοτα τραγούδια του παππού του, η μητέρα του Ελένη Νταράλα, γνωστή τραγουδίστρια και αδελφή του Γιώργου Νταλάρα. Τραγουδιστές που συνεργάστηκαν μαζί του. Όλοι όσοι είχαν κάτι να πουν γι΄αυτόν τον σπουδαίο μουσικό, δεν ήταν κανείς εκεί!

Μάλιστα, η οικογένεια εκνευρίστηκε σε τέτοιο βαθμό, που σκέφτεται ακόμη και το ενδεχόμενο των ασφαλιστικών μέτρων προκειμένου να μη βγει στον αέρα η εκπομπή που προσβάλλει, όπως λέει, τον Ζαμπέτα, την οικογένειά του και την ιστορία του. «Ποιοι είναι όλοι αυτοί που θα μιλήσουν για τον Ζαμπέτα; Που τον ξέρουν; Πως προσκλήθηκαν σε ένα τέτοιο αφιέρωμα από το οποίο απουσιάζουν όλοι οι άνθρωποι του Ζαμπέτα που έπρεπε να βρίσκονται εκεί; Με ξένα κόλλυβα θέλει να κάνει επιτυχία ο Παπαδόπουλος, αλλά ο κόσμος τον έχει πάρει χαμπάρι. Είναι ντροπή. Δεν ξέρουμε αν φταίει ο ίδιος ή συνεργάτες του, αλλά είναι ντροπή…», είπε στο PatKiout.gr άνθρωπος που βρίσκεται πολύ κοντά στην οικογένεια.

patkiout.gr

Διαβάστε επίσης