Οργισμένη απάντηση του προέδρου της Κοινότητας Νέας Μάκρης για τη δομή μεταναστών: Είστε ανθέλληνες, ανιστόρητοι και υβριστές!

Σκληρή απάντηση του Προέδρου της Κοινότητας Νέας Μάκρης στην “Δύναμη Πολιτών Μαραθώνα” που εναντιώθηκαν στην απόφαση της Διοίκησης του Δήμου, να ζητήσει την μεταφορά των μεταναστών από τη Νέα Μάκρη, λόγω επεισοδίων που δημιουργήθηκαν.

Αναλυτικά

«Ο ρόλος της Δημοτικής Αρχής και συγκεκριμένα της Τοπικής Αρχής Νέας Μάκρης είναι η προστασία των συμφερόντων των συμπολιτών μας και τίποτα άλλο. Όταν διαπιστώθηκαν παραβατικές συμπεριφορές (σύμφωνα με την Αστυνομία) από τους μετανάστες που ζουν ανάμεσά μας, καθώς επίσης, η μη τήρηση των κανόνων υγιεινής για τον κορωνοϊό, ήταν χρέος μας να ενημερώσουμε την αρμόδια Κρατική Αρχή, που δεν είναι άλλη από το Υπουργείο Μετανάστευσης.

Δείτε ακόμα:  Έγκριση χρηματοδότησης πυροπροστασίας για τις σχολικές μονάδες του Δήμου Μαραθώνος

Ξενοφοβικοί οι Έλληνες, ούτε είμασταν ούτε θα γίνουμε ποτέ και αυτό είναι γνωστό στα μήκη και τα πλάτη της γης, από αρχαιοτάτων χρόνων. Το πιο τραγικό δε, απ’ όλα, είναι να γίνονται συγκρίσεις και να εξομοιώνονται καταστάσεις που προσβάλλουν και θίγουν ανεπανόρθωτα και με τον πλέον ανήθικο τρόπο, τόσο την Ιστορία αυτή κάθε αυτή όσο και τους προγόνους μας! Οι ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΜΟΓΛΩΣΣΟΙ ΟΜΟΘΡΗΣΚΟΙ ΟΜΟΕΘΝΕΙΣ που ήρθαν διωγμένοι από τη Μικρά Ασία (από έναν Ερντογαν της τότε εποχής) και μεταμόρφωσαν το έλος που ήταν τότε η περιοχή, σε αυτήν την πανέμορφη πόλη της Νέας Μάκρης, δεν έχουν καμία σχέση με τους πρόσφυγες – μετανάστες – λαθρομετανάστες – αλλόθρησκους και τις… πληρωμένες καραβιές των εκμεταλλευτών ψυχών – δουλεμπόρων, οι οποίοι έχουν βρει καταφύγιο στην πατρίδα μας.

Δείτε ακόμα:  Πικέρμι: Επιστολή των κατοίκων στον Δήμο, για την παιδική χαρά στο Ντράφι

Εμείς κι εγώ προσωπικά, θα συνεχίσω να υπερασπίζομαι με κάθε τρόπο τα συμφέροντα των συμπολιτών μου και της πόλης μου, κόντρα σε οτιδήποτε άλλο. Πάνω απ’ όλα θα είμαι αμείλικτος σε όποιον προσβάλλει -για μικροπολιτικές σκοπιμότητες- τα ιερά και τα όσια, όπως είναι τα κόκκαλα των προγόνων μου, αλλά και βάζει σε κίνδυνο το μέλλον των παιδιών μας.

Ντροπή σας κύριοι! Είστε ανθέλληνες, ανιστόρητοι και υβριστές!».