«Όταν έφυγε ο Πέτρος Κωστόπουλος με άφησε να… κουτσαίνω για πολύ καιρό»

Ο Άρης Τερζόπουλος εξομολογήθηκε στο Ooh la la! και τον Μαρίνο Βυθούλκα για την άνοδο και την πτώση… Το τέλος της συνεργασίας με τον Πέτρο Κωστόπουλο και η κατάθλιψη…

«Ήξερα ότι κάποια στιγμή ο καθένας θα ακολουθούσε τον δικό του δρόμο. Όταν έφυγε ο Πέτρος Κωστόπουλος άλλαξε όλος ο κόσμος, έφυγαν όλα τα παιδιά. Από τους 100 έμειναν οι 4 για να βγάλουν 4 περιοδικά και να τρέχουν έναν σταθμό. Με άφησε να «κουτσαίνω» για πολύ καιρό. Για μένα ότι είχα με τον Πέτρο εκείνο τον καιρό, εξαλείφθηκε με την πρόταση που έκανε. Το 1999 ξαναβρεθήκαμε, ξαναμιλήσαμε και μου ζήτησε τη «Γυναίκα». Τότε η αξία του περιοδικού θα ήταν στα 500 χιλιάδες ευρώ. Ο Πέτρος για τη Γυναίκα μου πρότεινε 8 εκατομμύρια ευρώ. Μια τιμή εξωπραγματική, αλλά θα τα έβγαζε αυτά τα λεφτά από το χρηματιστήριο. Για κάποιο λόγο που δεν κατάλαβα, δεν δέχτηκε ο αδερφός μου κι επειδή τσακωθήκαμε τότς, σταμάτησα να δουλεύω και στη Γυναίκα. Από εκείνη την εποχή η Γυναίκα υπέστη μεγάλη φθορά.

Είδα τον Πέτρο Κωστόπουλο λίγο μετά την πτώση της ΙΜΑΚΟ, ήταν η πρώτη φορά που τον είχα δει έτσι στεναχωρημένο, είχε λίγο χρώμα γκριζο-πράσινο. Το Πρωινό έμοιαζε σαν καταδίκη για τον Πέτρο, τα βραδινά του πήγαιναν περισσότερο.

Το θέμα της δικής μου κατάθλιψης ήταν τόσο βαρύ, που δεν ήξερα αν θα ζήσω από αυτό το πράγμα. Η βασική εντολή που έχεις από τα ένστικτά μας, είναι να επιζήσεις».

zappit.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.