Όταν η Νατάσα του Gustoso «ζωγραφίζει»! Ένα έργο τέχνης στη βιτρίνα του ζαχαροπλαστείου (φωτό)

Η Νατάσα του Gustoso κάθε φορά ξεπερνάει τον εαυτό της! Η φαντασία, η σύλληψη, η εκτέλεση είναι πράγματα που ξεχωρίζουν στην νεαρή ζαχαροπλάστισα, που χάρη στις σπουδές της και φυσικά στο σπουδαίο ταλέντο της, την κάνουν ξεχωριστή.

Οι δημιουργίες της ξεπερνούν κάθε προσδοκία και τα αριστουργήματά της γίνονται πλέον αντικείμενο θετικού σχολιασμού και αναγνώρισης. Η Νατάσα Μακρυγιάννη δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις αφού τα έργα τέχνης που σχεδιάζει και υλοποιεί μιλούν από μόνα τους. Ένα από αυτά κοσμεί τις τελευταίες μέρες την βιτρίνα του ζαχαροπλαστείου Gustoso στη Ραφήνα.

Δικαιολογημένα ο υπερήφανος πατήρ Γρηγόρης Μακρυγιάννης ανέφερε: «Ξαναζωντάνεψε το εξωτικό Elf! Από τα χέρια της Νατάσας και στολίζει το GUSTOSO…!!».

Δεν χρειάζεται να είσαι ειδήμων περί ζαχαροπλαστικής για να καταλάβεις πως ένα τέτοιο γλύκισμα θέλει πολύ ταλέντα, φαντασία, μεράκι και ώρες δουλειάς για να έχει αυτό το αποτέλεσμα. Μπράβο στη Νατάσα που φαίνεται πως έχει διευρύνει τους ορίζοντές της και πλέον έχει ανοίξει τα φτερά της για πολύ ψηλά!

Διαβάστε επίσης