Όταν ο Νίκος Καρβέλας… πετσόκοψε τον Μένιο Φουρθιώτη (βίντεο)

Ο Νίκος Καρβέλας δεν σηκώνει μύγα στο σπαθί του και σίγουρα δεν θα δεχόταν από τον Μένιο Φουρθιώτη να του την «μπει».

Το 2017, Νίκος Καρβέλας και Μένιος Φουρθιώτης συναντήθηκαν τηλεοπτικά στην συχνότητα του Epsilon καθώς συμμετείχαν στο reality μουσικής, Star Academy.

Ο μεν Μένιος Φουρθιώτης έκανε απέλπιδες προσπάθειες να αποδείξει ότι είναι το «πρώτο βιολί» της εκπομπής και ότι είναι ένας σοβαρός και «δυνατός» παρουσιαστής.

Ο Νίκος Καρβέλας από την άλλη δεν μασάει τα λόγια του ειδικά όταν νιώσει ότι θίγεται.

«Είναι δεύτερη συνεχόμενη φορά που με παρακάμπτεις και δεν μου απευθύνεις τον λόγο ενώ απευθύνεις σε όλους τους άλλους κριτές» είπε ο Νίκος Καρβέλας, εκφράζοντας το παράπονό του στον παρουσιαστή αφού ένιωσε ότι η στάση απέναντι του ήταν υποτιμητική.

Οι άκρως ειρωνικές απαντήσεις του Μένιου Φουρθιώτη άρχισαν να ακούγονται στον τηλεοπτικό αέρα και μάλιστα απαίτησε από την παραγωγή να «κόψει» τον ήχο του Νίκου Καρβέλα ως άλλος «δικτάτορας».

«Αν δεν σας αρέσει μπορείτε να αποχωρήσετε. Η πόρτα είναι από εκεί. Σας επαναφέρω στην τάξη την τηλεοπτική» είπε κάποια στιγμή ο παρουσιαστής ενώ πρόσθεσε απευθυνόμενος στον ήρεμο Νίκο Καρβέλα πως: «Δεν είστε εδώ για να κρίνετε εμένα, με κρίνει το τηλεοπτικό κοινό».

Ο συνθέτης όμως και στιχουργός δεν είχε πει την τελευταία του κουβέντα. Μπορεί ο Μένιος Φουρθιώτης να τον «έκοψε», ο Νίκος Καρβέλας όμως τον «πετσόκοψε».

«Η κριτική μου είναι η εξής. Πρωτίστως όταν παρουσιάζετε τους κρίνοντας δεν θα τους λέτε ποτέ τι να πούνε ούτε θα τους λέτε να αποχωρήσουν επειδή δεν σας βολεύουν αυτά που λένε. Δεν μπορείτε εσείς να πείτε σε κανέναν κρίνοντα να αποχωρήσει. Αυτό αποτελεί διάρρηξη του συμβολαίου, την στιγμή που εσείς αποφασίζετε ποιος θα μείνει και ποιος όχι. Την στιγμή που εγώ κάνω άριστα τη δουλειά μου. Εμένα αυτήν την στιγμή, ο δικηγόρος μου βλέπει το show και σας άκουσε να λέτε να αποχωρήσω» σχολίασε ο Νίκος Καρβέλας και έκανε ακόμα πιο έξαλλο τον Μένιο Φουρθιώτη ο οποίος φάνηκε να μην καταλαβαίνει τι ακριβώς του λέει ο συνθέτης.

Η ατάκα όμως η οποία καταχειροκροτήθηκε από τους παρευρίσκοντες στο στούντιο και είχε αποθεωθεί από τους χρήστες των social media ήταν η εξής μια: «Δεν μπορείτε να κρίνετε γιατί δεν ξέρετε να μιλήσετε».

newsbeast.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.