Ουζάκι μετά μουσικής για τους Τριγλιανούς στη Ραφήνα και το πολύτιμο δώρο του Ανδρ. Κεχαγιόγλου (φωτό & βίντεο)


Έχει γίνει συνήθεια πια ο σύλλογος Τριγλιανών Ραφήνας και οι φίλοι του Συλλόγου, κάθε καλοκαίρι να ετοιμάζουν μια αξέχαστη βραδιά στον προαύλιο χώρο του Λαογραφικού Μουσείου, στο «δικό» τους σπίτι, ή πολύ απλά «Το σπίτι της Τρίγλιας».

Έτσι έγινε και χθες το βράδυ, όπου φρόντισαν την τιμήσουν την πατρίδα, να πιουν ουζάκι και να διασκεδάσουν κάτω από τις μελωδίες του Μίλτου και της Νατάσας.

Το καλωσόρισμα έκανε ο πρόεδρος  Γιώργος Κικής, ο οποίος ανέφερε πως κάθε χρόνο τον Αύγουστο, ο Σύλλογος Τριγλιανών διοργανώνει αυτή την εκδήλωση, για να τιμήσει τους προγόνους μας που τέτοια περίοδο ήρθαν στη Ραφήνα και δημιούργησαν αυτή την πόλη.

Ευχαρίστησε τα μέλη και τους φίλους του συλλόγου, που τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση, και όλους όσους βοήθησαν για την πραγματοποίηση της.

Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο επίτιμος πρόεδρος, κ. Ανδρέας Κεχαγιόγλου, ο οποίος έκανε ένα μεγάλο δώρο στο μουσείο του συλλόγου, το οποίο το είχε στην κατοχή του για πολλά χρόνια. Αυτό ήταν ένα βιβλίο, το οποίο ανακάλυψε στην παλιά κοινότητα Ραφήνας. Στο βιβλίο αυτό υπάρχει το αρχείο της Κοινότητας Ραφήνας από την ίδρυση της και επίσης ακόμα ένα βιβλίο με την καταγραφή όλων των Τριγλιανών που ήρθαν στη Ραφήνα.

Μετά τις ομιλίες ακολούθησε γλέντι μέχρι μέχρι πρωίας!

Περισσότερες φωτογραφίες ΕΔΩ