Πα-τέρας βίαζε κατ’ εξακολούθηση την κόρη του με νοητική στέρηση!

Φρίκη προκαλούν τα όσα κατ’ εξακολούθηση έκανε 58χρονος πατέρας σε βάρος της 21χρονης κόρης του, η οποία είναι άτομο με νοητική υστέρηση.

Η υπόθεση προκαλεί σοκ και αποτροπιασμό, καθώς ο 58χρονος κατηγορούμενος σύμφωνα με τα γεγονότα, ικανοποιούσε στις αρρωστημένες του ορέξεις βιάζοντας το ίδιο του το παιδί.

Την Παρασκευή το Μόνιμο Κακουργιοδικείο Λεμεσού έκρινε τον 58χρονο ένοχο μετά από ακροαματική διαδικασία σε 16 κατηγορίες βιασμού, 16 κατηγορίες αιμομιξίας και σε 3 κατηγορίες άσεμνης επίθεσης.

Δείτε ακόμα:  Χαμός on air με τον δικηγόρο του ιερέα: “Έγιναν μόδα πλέον οι καταγγελίες για βιασμό” (βίντεο)

Τα όσα φρικιαστικά βίωνε η 21χρονη κοπέλα, η οποία όπως επισημάνθηκε είναι άτομο με νοητική υστέρηση, διαπράχθηκαν την περίοδο Φεβρουάριου 2018 μέχρι και τον Μάιο του ίδιου έτους.

Όπως πληροφορείται ο «Φ», η 21χρονη βρισκόταν υπό τη φροντίδα οίκου ευγηρίας στη Λεμεσό και ο πατέρας της, την παραλάμβανε μια φορά την εβδομάδα και επισκεπτόταν το σπιτικό τους, με τον κατηγορούμενο να προβαίνει στις αποτρόπαιες πράξεις.

Την υπόθεση χειρίζεται η ανώτερη δημόσιος κατήγορος εκ μέρους του Γενικού Εισαγγελέα κ. Ξένια Ξενοφώντος και ορίστηκε για μετριασμό και επιβολή ποινής στις 5 Ιουλίου 2021.

Δείτε ακόμα:  Νέα στοιχεία για τον ιερέα που προφυλακίστηκε το καλοκαίρι για βιασμό και πορνογραφία ανηλίκων

ΠΗΓΗ: ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ