Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος – Φύτεψε τώρα ένα δέντρο στο Σούνιο!

Με αφορμή την 5η Ιουνίου, Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος, το Παγκόσμιο Ταμείο για τη Φύση – WWF Greece, καλεί στη στήριξη της πρωτοβουλίας του για αναδάσωση στον Εθνικό Δρυμό Σουνίου.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά: «Αυτή η ημέρα έρχεται ως υπενθύμιση για την ανάγκη προφύλαξης και διασφάλισης της υγείας του πλανήτη μας. Μια υπενθύμιση που αφορά όλους μας!

Δυστυχώς η κλιματική κρίση, η απώλεια της βιοποικιλότητας και η καταστροφή δασικών εκτάσεων, είναι μερικές μόνο από τις προκλήσεις που έχουμε να αντιμετωπίσουμε αυτή τη στιγμή. Αυτό είναι ένα πρόβλημα που μας αφορά όλους!

Στο WWF Ελλάς, στεκόμαστε σε αυτή την ημέρα και σε καλούμε να υποστηρίξεις οικονομικά τη δράση μας στον Εθνικό Δρυμό Σουνίου. Μέχρι σήμερα, καταφέραμε με τη δική σας βοήθεια να φυτέψουμε 16.000 δέντρα στην περιοχή, μελετώντας διαφορετικές μεθόδους φυτεύσεων και δουλεύοντας πάνω σε ένα νέο μοντέλο αναδάσωσης με σκοπό την υιοθέτησή του και σε άλλες περιοχές.

Με αυτή την αφορμή, σε καλούμε να υποστηρίξεις οικονομικά το έργο αναδάσωσης που πραγματοποιούμε στον Εθνικό Δρυμό Σουνίου, συμβάλλοντας καθοριστικά στην προσπάθειά μας να φυτέψουμε 25.000 δέντρα στην περιοχή. Το συγκεκριμένο κομμάτι γης, έχει καεί επανειλημμένως τα προηγούμενα χρόνια και δεν μπορεί πια να αναγεννηθεί φυσικά.

Έλα μαζί μας σε αυτή την προσπάθεια. Φύτεψε τώρα ένα δέντρο στο Σούνιο!
Με 10 ευρώ το μήνα, μπορείς να φυτέψεις και να συντηρήσεις 12 δέντρα το χρόνο. Κάνε τη Μηνιαία Δωρεά σου εδώ: bit.ly/43CXtQr».

ertnews.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.