Παγωμάρα στο Πικέρμι για Φαφούτη – Τι συμβαίνει στη Ραφήνα

Γκρίνια, αμηχανία και παγωμάρα επικρατεί στις τάξεις του συνδυασμού του υπ. Δημάρχου Ραφήνας – Πικερμίου Δαμιανού Φαφούτη.

Το ένα μετά το άλλο, τα πρωτοκλασάτα στελέχη του στο Πικέρμι όπου ήταν το προπύργιο του, δείχνουν να τον εγκαταλείπουν, αφού όπως φαίνεται δεν έχει ελπίδες, όχι για να βγει δήμαρχος ( αυτό φαίνεται πως έχει αρχίσει να το παραδέχεται και ο ίδιος), αλλά ούτε καν να τερματίσει στη δεύτερη θέση, αφού τα ποσοστά του θυμίζουν θερμοκρασίες Σιβηρίας.

Στο Πικέρμι, που αποτελούσε μέχρι σήμερα τη βασική δεξαμενή και πολιτική δύναμη του Συνδυασμού, ο πρ. επικεφαλής και ιδρυτής της Παράταξης , Θανάσης Αδαμόπουλος, ήδη ανακοίνωσε πως δεν θα είναι ξανά υποψήφιος για δημοτικός σύμβουλος, αλλά θα ηγηθεί στο ανεξάρτητο ψηφοδέλτιο για το τοπικό Πικερμίου.

Από την άλλη, ο Κώστας Ξηντάρας, που αποτελούσε το βαρύ πυροβολικό, αφού ήταν ο πρώτος σε σταυρούς στο Πικέρμι, έχει ήδη ανακοινώσει πως δεν θα είναι ξανά υποψήφιος στις επερχόμενες εκλογές.

Γρίφος παραμένει η στάση της Σίσσυς Κατσούδα, η οποία μετά τις επαφές που είχε με τον κ. Πατούλη για να είναι υποψήφια στον συνδυασμό του για Περιφερειακή Σύμβουλος, κρατά μέχρι σήμερα κλειστά τα χαρτιά της για το αν θα είναι ξανά στο ψηφοδέλτιο του κ. Φαφούτη ή αν θα επιλέξει (όπως λένε οι πληροφορίες μας) άλλες πολιτείες… Το πιθανότερο πάντως την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές, είναι η συμπόρευση της με τον κο Αδαμόπουλο στο τοπικό Πικερμίου.

Τα ονόματα που «μαζεύει» ο κ. Φαφούτης, από δω κι από κει στο Πικέρμι, σε καμία περίπτωση δεν δείχνουν πως θα μπορέσουν να μαζέψουν τους σταυρούς που χάνονται.

Στη Ραφήνα τα πράγματα είναι ακόμα πιο δύσκολα.

Τα «ηχηρά» ονόματα έχουν δώσει ήδη χέρια με άλλους συνδυασμούς και η προσπάθεια ανεύρεσης ανθρώπων ικανών να στελεχώσουν ένα δυνατό ψηφοδέλτιο μοιάζει με Mission Impossible, δυσκολότερη και από εκείνη του Τομ Κρουζ.

Αυτό βλέπουν και όλοι όσοι είναι δίπλα του, και ο ένας μετά τον άλλο «κουνάνε μαντήλι».

Μ’ αυτά και μ’ αυτά, γελάν τα «μουστάκια» του πρώην, που φιγουράρει πλέον ως φαβορί για τη δεύτερη θέση!

Διαβάστε επίσης