Πάγωσε ο χρόνος στο Αττικό! Εννέα μέρες χωρίς επαφή ο Κώστας Βουτσάς. Δίνει σιωπηλά την κορυφαία των μαχών

Ο κοσμαγάπητος ηθοποιός νοσηλεύεται για ένατη συνεχόμενη ημέρα στο νοσοκομείο Αττικό και η κόρη του ηθοποιού, Σάντρα Βουτσά μίλησε σήμερα το πρωί για τις νεότερες εξελίξεις στο θέμα της υγείας του.

«Ο πατέρας μου είναι σε μια αργή, ως προς την εξέλιξη αλλά σταθερή κατάσταση. Είναι ακόμα στην εντατική αλλά σιγά σιγά αρχίζουν και κάποια πράγματα τα αποσυνδέουν. Είναι πολύ σημαντικό αυτό», πρόσθεσε η κόρη του αγαπημένου ηθοποιού στην εκπομπή «Έλα χαμογέλα».

Όπως είναι ήδη γνωστό, ο δημοφιλής ηθοποιός εισήχθη στο νοσοκομείο το μεσημέρι της περασμένης Παρασκευής ύστερα από συγκοπτικό επεισόδιο και λοίμωξη του αναπνευστικού και νοσηλεύεται διασωληνωμένος στην εντατική. «Βρίσκεται ακόμα σε καταστολή και δεν έχει επικοινωνία. Σιγά σιγά, όμως, την κόβουν την καταστολή. Εμείς τον βλέπουμε αλλά με έναν άνθρωπο σε καταστολή δεν μπορείς ουσιαστικά να επικοινωνήσεις μαζί του», συμπλήρωσε η Σάντρα Βουτσά.

Δείτε ακόμα:  Survivor: Σοκάρει η φράση που ξεστόμισε ο Βαλάντης για την ασθένεια της Ευρυδίκης

«Πηγαίνουμε αυτή την λίγη ώρα που σου επιτρέπουν οι γιατροί να μπεις στην εντατική. Δεν είναι σε ένα δωμάτιο δηλαδή ώστε να μπορούμε να καθίσουμε πολύ ώρα μαζί του», κατέληξε η κόρη του Κώστα Βουτσά για την υγεία του αγαπημένου της πατέρα.

Πηγή: www.patkiout.gr