Παιδί παγιδεύεται κάτω από διάδρομο γυμναστικής – Τρομακτικό βίντεο

Η ομοσπονδιακή αρχή των ΗΠΑ έδωσε στη δημοσιότητα ένα τρομακτικό βίντεο με ένα παιδί να παρασύρεται κάτω από διάδρομο γυμναστικής, με σκοπό να ευαισθητοποιήσει τον κόσμο που έχει παιδιά και κατοικίδια για τους κινδύνους που κρύβουν τα όργανα γυμναστικής στο σπίτι.

Το βίντεο μοιράστηκε η Consumer Product Safety Commission των ΗΠΑ το Σάββατο και δείχνει ένα παιδί να παγιδεύεται στον διάδρομο Peloton Tread+, ένα όργανο γυμναστικής αξίας 4.295 δολαρίων. Ο φορέας ασφάλειας καταναλωτών δήλωσε πως γνωρίζει 39 τέτοια περιστατικά με παιδιά που έχουν παγιδευτεί σε διαδρόμους γυμναστικής και το ένα μάλιστα από αυτά ήταν θανάσιμο για το παιδί.

«Το προσωπικό της CPSC πιστεύει πως το Peloton Tread+ αποτελεί σοβαρό κίνδυνο για τα παιδιά από εκδορές, κατάγματα και θάνατο. Η CPSC καλεί τους καταναλωτές με παιδιά στο σπίτι να σταματήσουν να χρησιμοποιούν το προϊόν αμέσως».

Δείτε ακόμα:  Καιρός: Έρχονται βροχές και σποραδικές καταιγίδες αύριο Σάββατο

Όσοι θέλουν να το έχουν στο σπίτι τους, πρέπει να κλειδώνουν το όργανο γυμναστικής μακριά από παιδιά και κατοικίδια, κρατώντας το πάντα εκτός πρίζας.

Η Peloton απάντησε στην επιτροπή, χαρακτηρίζοντας τις προειδοποιήσεις «ανακριβείς και παραπλανητικές».