Παίδων Πεντέλης: Προσποιήθηκε τον συντηρητή ATM και προσπάθησε να το διαρρήξει με τροχό! (φωτό)

Απόπειρα κλοπής σημειώθηκε το απόγευμα της Κυριακής στο ΑΤΜ που βρίσκεται μέσα στο νοσοκομείο Παίδων Πεντέλης και συγκεκριμένα δίπλα από τα γραφεία της διοίκησης. Σύμφωνα με όσα αναφέρει η ΠΟΕΔΗΝ, ηλεκτρολόγος του νοσοκομείου είδε χθες το απόγευμα έναν άνδρα με τροχό να κόβει το μηχάνημα. Όταν τον ρώτησε τι ακριβώς κάνει, του απάντησε πως είναι συντηρητής ATM από την τράπεζα. Ο ηλεκτρολόγος του είπε ότι συντήρηση δεν γίνεται με… τροχό, κόβοντας το μηχάνημα, και τότε εκείνος έφυγε τρέχοντας. Αμέσως ειδοποιήθηκαν η αστυνομία και οι υπεύθυνοι της τράπεζας.

“Δεν γνωρίζουμε εάν κατάφερε να πάρει χρήματα. Το νοσοκομείο αν και απομονωμένο φυλάσσεται από έναν φύλακα στη βάρδια που είναι στην πύλη του νοσοκομείου. Τις ώρες που λειτουργεί το εμβολιαστικό κέντρο υπάρχει εκεί και δεύτερος φύλακας αλλά είναι στην άλλη πλευρά του νοσοκομείου. Άλλο ένα περιστατικό που αποδεικνύει ότι τα νοσοκομεία είναι ξέφραγο αμπέλι” τονίζει σε δήλωσή του ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων Δημοσίων Νοσοκομείων, Μιχάλης Γιαννάκος.

Όπως βλέπετε στις φωτογραφίες του enikos.gr γύρω από τον χώρο όπου βρίσκεται το μηχάνημα έχει τοποθετηθεί μια κορδέλα, ενώ ένα χαρτί γράφει: “Προσοχή μην ακουμπήσετε τίποτα στον χώρο”.

Σημειώνεται ότι πριν από λίγες ημέρες είδε το φως της δημοσιότητας μια πολύ περίεργη υπόθεση για το Λαϊκό Νοσοκομείο. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του MEGA, όταν εργάτες κλήθηκαν στο νοσοκομείο της Αθήνας για να πραγματοποιήσουν εργασίες συντήρησης σε μια τουαλέτα, έμειναν με το στόμα ανοιχτό με την ανακάλυψη που έκαναν. Συγκεκριμένα, κουνώντας έναν τοίχο, έπεσαν από την ψευδοροφή 18 πορτοφόλια, τα οποία φυσικά ήταν άδεια από χρήματα, αλλά όχι από προσωπικά έγγραφα των ιδιοκτητών τους. Σύμφωνα με εκτιμήσεις, τα πορτοφόλια τα είχε προφανώς αρπάξει κάποιος από ανυποψίαστους ασθενείς ή επισκέπτες και πιθανολογείται ότι ο “μακρυχέρης” δεν αποκλείεται να είναι ακόμη και εργαζόμενος στο νοσοκομείο, ο οποίος γνώριζε καλά τους χώρους του. Έτσι χρησιμοποιούσε την ψευδοροφή ως κρυψώνα για να μην εντοπίσουν πάνω του τα πορτοφόλια σε ενδεχόμενο έλεγχο. Το μυστικό του ωστόσο αποκαλύφθηκε τυχαία από τους εργάτες και πλέον την πρωτοφανή υπόθεση έχει αναλάβει η αστυνομία.

enikos.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.