Πάλι μαζί!!! Άνοιξε το Frozen Yogurt Bar με το καλύτερο παγωτό της Ραφήνας

Το Frozen Yogurt Bar της Ραφήνας είναι και πάλι μαζί σας από σήμερα Μεγάλο Σάββατο. Το μαγαζί που τα τελευταία χρόνια “δροσίζει” τους ραφηνιώτες και όχι μόνο, άνοιξε για την νέα σεζόν και διαθέτει frozen yogurt, παγωτό Δωδώνη αλλά και μηχανής με μεγάλη ποικιλία σε toppings!

Οι τούρτες παγωτού Δωδώνη είναι γεμάτες γεύση και αγνά υλικά για να περάσεις τις πιο απολαυστικές στιγμές μετά το πασχαλινό τραπέζι!!! Μοναδικά παγωτίνια και σαραγλί βανίλια και φυσικά οι μοναδικές γεύσεις παγωτού Δωδώνη !!! Εσείς τι θα επιλέξετε για επιδόρπιο στο πασχαλινό σας τραπέζι?

Δείτε ακόμα:  Καραμανλής: Εντός του καλοκαιριού ξεκινά η δημοπράτηση για τις επεκτάσεις του Προαστιακού προς Ραφήνα και Λαύριο

Το κατάστημα ως γνωστόν βρίσκεται στο κέντρο της πόλης, (πλατεία Πλαστήρα) και κάθε χρόνο τους “καλοκαιρινούς” μήνες είναι κοντά μας και προσφέρει τα καλύτερα παγωτά.

Η δε εξυπηρέτηση, το φιλικό περιβάλλον και η ευγένεια των ανθρώπων που το δουλεύουν περισσεύει. Όλοι έχουν να λένε για ένα πλατύ χαμόγελο που πάντα τους περιμένει με την καλύτερη διάθεση για να σας προτείνουν τις καλύτερες γεύσεις.

Από επιλογές άλλο τίποτα! Παγωμένο γιαούρτι, παγωτό Δωδώνη, καφές, χυμοί, smoothies, γρανίτες σε 12 υπέροχες γεύσεις, βάφλες, και πολλά άλλα που θα τα… ανακαλύψετε στο Frozen Yogurt Bar στη Ραφήνα.

Δείτε ακόμα:  Το "Παντοπωλείο ο Νίκος" στη Ραφήνα ζητάει προσωπικό

Το παγωτό είναι πολύ νόστιμο, ειδικά με την πραλίνα από γιαούρτι, τέλειες κατά κοινή ομολογία είναι και οι βάφλες όπως επίσης και η σοκολατόπιτα. Πολύ καλός είναι ο καφές, και η σοκολάτα.

Το μαγαζί έχει εξαιρετικό Frozen Yogurt το οποίο το συνδυάζετε με μία υπέροχη βάφλα! Επίσης έχει μια μεγάλη ποικιλία από παγωμένο τσάι Arizona!

Τέλος στον πολύ ευχάριστο εξωτερικό χώρο, πάνω στην κεντρική πλατεία της Ραφήνας μπορείτε να καθίσετε και να απολαύσετε το παγωτό σας…

Δείτε ακόμα:  Ραφήνα: Και ηλεκτρονικά η έκδοση κάρτας στάθμευσης - Πώς θα υποβάλλετε την αίτηση

Frozen Yogurt Bar

Πλατεία Πλαστήρα, Ραφήνα

τηλ. 2294 023540.