Ο Δήμος Παλλήνης καλεί όλους τους Δημότες, που πιστεύουν ή θέλουν να γνωρίσουν τον εθελοντισμό, αλλά και σε όσους επιθυμούν να μοιραστούν τις γνώσεις τους με άλλους προς όφελος πάντα του κοινωνικού συνόλου, να εγγραφούν στο Δίκτυο Εθελοντών του Δήμου Παλλήνης.
«Ο εθελοντισμός δεν είναι απλά ένας όρος, είναι στάση ζωής που ενδυναμώνει την κοινωνική αλληλεγγύη και συνοχή. Αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι κάθε υγιούς κοινωνίας και προϋποθέτει υψηλό αίσθημα ευθύνης και προσφοράς στο κοινωνικό σύνολο. Καμία πολιτεία δεν μπορεί να πραγματοποιήσει το όραμά της, αν δεν έχει την ενεργό συμπαράσταση της κοινωνίας των πολιτών. Καλώ όλους του Δημότες, που επιθυμούν να προσφέρουν έμπρακτα και ανιδιοτελώς στο συνάνθρωπο και την πόλη μας, να εγγραφούν στο Δίκτυο Εθελοντών του Δήμου μας, γιατί μαζί μπορούμε να κάνουμε τη διαφορά και να δημιουργήσουμε μια πιο ανθρώπινη, πιο βιώσιμη και πιο φωτεινή πόλη» δηλώνει ο Δήμαρχος Παλλήνης, Χρήστος Αηδόνης.
Όσοι επιθυμούν να ενταχθούν στο Δίκτυο Εθελοντών του Δήμου Παλλήνης, μπορούν να συμπληρώσουν τη φόρμα συμμετοχής στην ηλεκτρονική διεύθυνση: https://pallini.gr/diktyo-ethelonton-tou-dimou-pallinis/ . Με τη συμπλήρωση της αντίστοιχης φόρμας, οι δημότες έχουν τη δυνατότητα να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους, προκειμένου να απασχοληθούν εθελοντικά σε διαφορετικά πεδία δράσεων.