Παλλήνη: Η Ραχήλ Μακρή χωρίς μάσκα, έκανε live μετάδοση με το κινητό της, συνεδρίαση του Δήμου (φωτό)

Συνέβη σήμερα στη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Παλλήνης: Η γνωστή Δημοτική Σύμβουλος – Επικεφαλής παράταξης – πρώην βουλευτής (Ραχήλ Μακρή), αφού της επετράπη η είσοδος στο Δημαρχείο χωρίς να φορά μάσκα, αρνήθηκε να τηρήσει τις επιταγές του νόμου και συμμετείχε στη συνεδρίαση χωρίς μάσκα!

Μάλιστα, μετέδιδε τη συνεδρίαση live στο (ευτυχώς περιορισμένο) κοινό της μέσω του κινητού της, συνοδεύοντας την αναμετάδοση με το -γνωστό για το ύφος και το επίπεδο- “σπικάζ”, μιλώντας μέχρι και περί “καταδίωξής” της από την παράταξή μας, αλλά και εν μέσω επιθέσεων/ προσβολών που απηύθυνε προς τον επικεφαλής μας Παναγιώτη Μερτύρη και τη δημοτική μας σύμβουλο Φιλίτσα Δασκαλάκη που παρακολουθούσε τη συνεδρίαση της επιτροπής ως αναπληρωματικό μέλος της.

Δείτε ακόμα:  Έκτακτο: Ανακαλείται η μεταφορά αφετηριών των ΚΤΕΛ για Ραφήνα, Ν. Μάκρη, Μαραθώνα, Λαύριο & Μαρκόπουλο

Ο επικεφαλής της παράταξής μας Παναγιώτης Μερτύρης, αφού συνάντησε την άρνηση του Δημάρχου και Προέδρου της Οικονομικής Επιτροπής να ζητήσει από την εν λόγω να αποχωρήσει ή έστω να απαιτήσει να φορέσει μάσκα, σε ένδειξη διαμαρτυρίας, απείχε από την ψηφοφορία και κάλεσε ο ίδιος το 100 για τα νόμιμα.
Δυστυχώς, η συνεδρίαση ολοκληρώθηκε πολύ γρήγορα, και η εν λόγω δημοτική σύμβουλος πρόλαβε να αποχωρήσει -ομολογουμένως πολύ βιαστικά- πριν την άφιξή της αστυνομίας.

Δείτε ακόμα:  Αποκλειστικό: Η Δ. Γκικάκη θα εκπροσωπεί όλα τα λιμάνια της χώρας στο ΔΣ του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Επιβατηγού Ναυτιλίας!

Αφήνουμε τη στάση της εν λόγω κυρίας στην κρίση των δημοτών, έναντι των οποίων δεσμευόμαστε να πράξουμε ό, τι οφείλουμε για τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας, που διακυβεύεται μέσω τέτοιων συμπεριφορών.
Θα αναμέναμε αντίστοιχη στάση από την αρχή του Δήμου Παλλήνης, όμως, δυστυχώς, οι προσδοκίες μας -και κυρίως αυτές των δημοτών- διαψεύστηκαν για άλλη μία φορά.

Η δημοτική παράταξη της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Παλλήνης
ΑΝΘΟΥΣΑ ΓΕΡΑΚΑΣ ΠΑΛΛΗΝΗ – ΠΟΛΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ