Παλλήνη: “Ντροπή και μόνο ντροπή – Προσβλητικό για τους ευεργέτες της πόλης μας”

Με ένα προσβλητικό Δελτίο Τύπου απαντάει η Δημοτική Αρχή στην ομόθυμη κατακραυγή της τοπικής κοινωνίας για την απόφαση της να καταργήσει τον τάφο του Ιωάννη και της Μαρίας Πέτρου, δωρητών του Οινοποιείου Πέτρου.

Προσβλητικό για τους ευεργέτες της πόλης μας και απαξιωτικό για την αντιπολίτευση του Δημοτικού Συμβουλίου η οποία με διαπαραταξιακή έγγραφη παρέμβαση της, ζήτησε την αποκατάσταση του καταργηθέντος οικογενειακού τάφου.

Εθισμένη η Δημοτική Αρχή Παλλήνης στην συστηματική παραπληροφόρηση των δημοτών, επανέρχεται σήμερα με τον παραπλανητικό τίτλο, «ο Δήμος Παλλήνης τιμά τον Ιωάννη και την Μαρία Πέτρου» κάνει το μαύρο, άσπρο και από κατηγορούμενη για τις προκλητικές απρέπειες της σε βάρος της μνήμης δύο συμπολιτών μας που προσέφεραν όλη την περιουσία τους στο κράτος και στην Παλλήνη, εμφανίζεται, σήμερα, με περίσσιο θράσος να αποδίδει τιμές.

Δείτε ακόμα:  Χωρίς νερό η Νέα Μάκρη λόγω βλάβης σε κεντρικό αγωγό

Η Δημοτική Αρχή,

• Αποκρύπτει ότι το Δημοτικό Συμβούλιο συγκλήθηκε μετά από αίτημα συμβούλων της αντιπολίτευσης.
• Αποκρύπτει ότι το αίτημα των πλησιέστερων συγγενών για την διατήρηση του τάφου και αντικατάσταση του μνημείου απορρίφθηκε με τις ψήφους της πλειοψηφούσας παράταξης του Δημάρχου και της Ραχήλ Μακρή.
• Αποκρύπτει, τέλος, ότι η ίδια με αυθάδη τρόπο, αμφισβήτησε στην πρόσφατη συνεδρίαση του Δ.Σ. την ευεργεσία της πόλης από τα δύο αδέλφια και το σημαντικότερο, αρνήθηκε την αποκατάσταση του οικογενειακού τάφου και του γλυπτού τέχνης που με εντολή της καταστράφηκε.

Δείτε ακόμα:  Οικογενειακή τραγωδία στο Κορωπί: Πατέρας σκότωσε τον γιο του - Οι πρώτες εικόνες από το σημείο (φωτό & βίντεο)

Ντροπή και μόνο!

Ειρήνη Κουνενάκη