Παλλήνη: Δήμητρα Μαργέτη- Πως είναι και τι κάνει σήμερα η πρώην σατανίστρια που καταδικάστηκε για δύο δολοφονίες

Ήταν 1993 όταν η υπόθεση σατανισμού και δύο δολοφονιών είχαν συγκλονίσει το πανελλήνιο και από αυτή την υπόθεση γνωρίσαμε την Δήμητρα Μαργέτη.

Ειδικότερα, τον Δεκέμβριο του 1993, η 16χρονη τότε συνελήφθη με τον Ασημάκη Κατσούλα και τον Μάνο Δημητροκάλη. Πλέον, 22 χρόνια μετά, έχει αποκηρύξει τον σατανισμό και έχει αποφυλακιστεί από το 2005.

Προσπάθησε να ζήσει μια κανονική ζωή, παντρεύτηκε, απέκτησε δύο παιδιά, αλλά, πλέον, όπως υπογραμμίζει στη Espresso, ζει τη δική της προσωπική κόλαση.

H «σατανίστρια της Παλλήνης» παντρεύτηκε έναν υπερεργολάβο οικοδομών και έκαναν δύο παιδιά, αλλά, τον τελευταίο ενάμισι χρόνο, έπειτα από πολλά προβλήματα, ο γάμος διαλύθηκε και το πρώην ζευγάρι βρίσκεται στα δικαστήρια

Η Δήμητρα Μαργέτη προσέφυγε πριν κάποια χρόνια στο πρωτοδικείο και κατέθεσε ασφαλιστικά μέτρα κατά του εν διαστάσει συζύγου της.

Όπως είχε επισημάνει «δεν με άφηνε να εξελιχθώ ως άνθρωπος. Δεν έχω άλλα σταθερά εισοδήματα πλην της διατροφής των 300 ευρώ που μου δίνει και όχι πάντα εγκαίρως».

Δήμητρα Μαργέτη: Πως ζει σήμερα

Η ίδια δηλώνει ότι εργάζεται περιστασιακά ως κομμώτρια από σπίτι σε σπίτι και προσθέτει «ο κύριος βγαίνει με τους φίλους του και τη σύντροφό του κάθε βράδυ, την ώρα που τα παιδιά του δεν έχουν να πάρουν παγωτό. Ζούμε με ελεημοσύνη».

Όπως σημειώνει ο σύζυγός της «παλιά δούλευα ως υπερεργολάβος, αλλά πλέον δεν έχω τίποτα. Μένω με τη μητέρα μου. Καταλαβαίνω ότι και η Δήμητρα παιδεύεται, αλλά τι να κάνω;».

Τέλος, ο αδερφός του, στην προσπάθειά του να τον υποστηρίξει, κατηγόρησε τη Δήμητρα Μαργέτη, τονίζοντας «άμα παραγγέλνει ντιλίβερι, που να μείνουν λεφτά;».

i-diakopes.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.