Παλληνιακός: Τι αποφασίστηκε στη Γενική Συνέλευση -Αυτός είναι ο νέος προπονητής

Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 4-6-2022 η Γενική Συνέλευση του Παλληνιακού. Από τα αποτελέσματα των εκλογών ισχυρή είναι η παρουσία των γυναικών στο νέο συμβούλιο οι οποίες καταλαμβάνουν τις δύο από τις εννέα θέσεις δινοντας άλλη πνοή.

Το νέο συμβούλιο ήρθε σε σώμα και ανανέωσε την εμπιστοσύνη του στο πρόσωπο του Δημήτρη Βορβολάκου τον οποίο εξέλεξε στην θέση του προέδρου. Τις υπόλοιπες θέσεις καταλαμβάνουν οι: του Α’ αντιπρόεδρου ο κ. Αγγελάκης Αθανάσιος, του Β’ αντιπρόεδρου ο κ. Σμέρος Χρήστος, Ταμίας ο κ. Μανταδακης Μάρκος, Γραμματεία ο κ. Κολοκας Αναστάσιος, γενικός αρχηγός ο κ. Καρπουσης Δημήτριος, ο κ. Κυριοπουλος Άγγελος Προγραμματισμού και Οικονομικού Ελέγχου, η κα Κωνσταντά Δήμητρα υπεύθυνη ακαδημιών και εφόρου η κα Κωνσταντάρα Στέλλα.

Δείτε ακόμα:  Στοίχημα: Ποντάρισμα στο 2.15 του Ντόντσιτς και στο λάτιν αουτσάιντερ

Με απόφαση του Δ.Σ ενεργά μέλη με αυξημένες αρμοδιότητες έχουν και οι κ. Ρουδωσης Γιάννης, Μπούρας Κωνσταντίνος, Καραμπίλας Πέτρος, Κοσμάς Άρης και Χρυσάνθου Σούλα, οι οποίοι παραμένουν ενεργοί και θα πλαισιώσουν το νέο

Την συνεργασία του με τον προπονητή Δήμο Τσιμιλιώτη ανακοινώνει ο Παλληνιακός.

Ο πρόεδρος του Συλλόγου Δημήτρης Βορβολάκος και ο νέος προπονητής συζήτησαν το αγωνιστικό πλάνο και τους στόχους της ομάδας και ήρθαν σε συμφωνία. Ο κ. Τσιμιλιώτης είχε συνεργαστεί και παλαιότερα με την ομάδα για έξι συνεχόμενα χρόνια.

Δείτε ακόμα:  Στέφανος Τσιτσιπάς: «Τρολιά το λάδι και η ρίγανη στα μαλλιά, να διαφημίσουμε και τα ελληνικά προϊόντα»

Ο Παλληνιακός καλωσορίζει τον νέο προπονητή και του εύχεται καλή επιτυχία στο έργο του.

Στην φωτό αριστερά ο Δήμος Τσιμιλιώτης