Παν. Μερτύρης: “Η ψήφος σου είναι δυνατή, μην τους την χαρίζεις”

Συμπολίτες.
Την Κυριακή 2 Ιουνίου ολοκληρώνεται η εκλογική αναμέτρηση στον Δήμο μας, με την τελική επιλογή σας για το ποιος πρέπει να είναι Δήμαρχος της Πόλης μας.

Ανεξάρτητα από την έκβαση του αποτελέσματος , θέλω να γνωρίζετε, πως στα πέντε σχεδόν χρόνια που προηγήθηκαν, ως αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης έδωσα με τους συνεργάτες μου αρκετές και δύσκολες μάχες, στην κατεύθυνση του κοινού συμφέροντος όλων μας.

Δυστυχώς το πλειοψηφικό σύστημα, στη περίπτωση του Δήμου μας, χρησιμοποιήθηκε από τον κ. Δήμαρχο, ως δύναμη επιβολής ακόμη και για αποφάσεις που αντιστρατεύονταν το λαϊκό συμφέρον και όχι ως δυνατότητα κυβερνησιμότητας όπως θέλει να υποστηρίζει

Δεν θέλω να απαριθμήσω για μια ακόμη φορά τα μικρά και μεγάλα προβλήματα που συσσώρευσε στις Πόλεις μας η συγκεκριμένη διοίκηση. Ως φαίνεται άλλωστε από το αποτέλεσμα της 26ης Μαϊου κατάφεραν με συγκεκριμένες μεθόδους να σας εξωραϊσουν την εικόνα, υποβαθμίζοντας την σοβαρότητα των προβλημάτων προς εσάς.

Συμπολίτες μου η αυριανή ημέρα είναι κρίσιμη για την εξέλιξη του Δήμου μας.
Δεν επιλέγετε μεταξύ δύο υποψηφίων, αλλά μεταξύ δύο διαφορετικών Αυτοδιοικητικών Αντιλήψεων.
Την Κυριακή αποφασίζουμε για τη συνέχιση του Δημαρχοκεντρισμού και όλων των αντιδημοκρατικών παραγώγων του, ή για την Νίκη των δυνάμεων του δημιουργικού διαλόγου, της προοπτικής, του εκσυγχρονισμού, της ελπιδοφόρας Ανάπτυξης.

Επιλέγεις να θέσεις τέρμα στην Αλαζονεία του Ενός και να αποκαταστήσεις την διαφάνεια και την Αξιοκρατία στον Δήμο μας.
Συνδημότη δεν χωράνε συναισθηματικές παρορμήσεις προς πρόσωπα.
Δώσε στην ψήφο σου το κύρος που της πρέπει.
Δεν χρωστάς τίποτα και σε κανέναν.
Οι «φτηνές εξυπηρετήσεις και εκδουλεύσεις», προκειμένου να εκβιάζονται συνειδήσεις, πρέπει να αποτελέσουν μια κακιά ανάμνηση.
Σε έναν Δήμο με Όραμα, πρόγραμμα και διοικητική συνέπεια, η σχέση Πολίτη-Δήμου είναι καθαρή, δυνατή και ενεργά αποτελεσματική.
Δε χρειάζονται ρουσφέτια.

Συνδημότη μπορείς να κάνεις την Ανατροπή.

Η ψήφος σου είναι δυνατή, μην τους την χαρίζεις.

Παν. Μερτύρης.