Παναγ. Γαβριήλ: “Προχωράμε μπροστά για τον τόπο μας”

Σε δύο εβδομάδες διενεργούνται οι Δημοτικές εκλογές. Ίσως οι πιο σημαντικές των τελευταίων ετών για τον Δήμο μας αφού θα καθορίσουν την πορεία του τόπου μας για τα επόμενα πολλά χρόνια! Θα απαντήσουν αν θα γυρίσουμε σελίδα και θα πάμε μπροστά ή θα μείνουμε και πάλι στάσιμοι να παρακολουθούμε τις εξελίξεις.

Οφείλουμε όλοι να κοιτάξουμε τον εαυτό μας στον καθρέπτη και να αναλάβουμε τις ευθύνες μας. Όλοι ανεξαιρέτως όμως. Και οι δρώντες και οι κρυπτόμενοι και οι κατά σύστημα απόντες. Δηλώνω παρών γιατί έχουμε πολλά ακόμα να κάνουμε. Δεν θα ξεχάσουμε ποτέ αυτούς που έφυγαν, αλλά ταυτόχρονα θα κοιτάξουμε με ΟΡΑΜΑ για ένα καλύτερο μέλλον. Δεν θα ξεχάσουμε όσα ζήσαμε αλλά με μεράκι και δύναμη θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να ξαναφτιάξουμε τον τόπο μας.

Ποιος είναι…

Ο Παναγιώτης Γαβριήλ είναι 30 ετών. Αριστούχος απόφοιτος του Αρσακείου Τοσιτσείου, συνέχισε τις σπουδές του στο Τμήμα Χημείας του Πανεπιστημίου Κρήτης, από όπου και αποφοίτησε το 2012. Κατά την διάρκεια των σπουδών του συμμετείχε σε ερευνητικά προγράμματα στο Εργαστήριο Βιοανόργανης Χημείας, στα πλαίσια Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων σχετικά με εναλλακτικές μορφές ενέργειας.

Συνέχισε τις σπουδές του ολοκληρώνοντας το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα MBA-Total Quality Management στο Πανεπιστήμιο Πειραιά με ειδίκευση σε θέματα Marketing και Συστημάτων Διασφάλισης Ποιότητας (ISO 9001:2008, ISO 14001).

Κατά την διάρκεια των φοιτητικών του χρόνων διετέλεσε Πρόεδρος του Συλλόγου Φοιτητών Χημείας του Πανεπιστημίου Κρήτης για δύο χρόνια. Επίσης ήταν μέλος της Συγκλήτου του Πανεπιστημίου Κρήτης και μέλος σε πολλές άλλες επιτροπές.

Διετέλεσε πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Ανατολικής Αττικής σε μια παραγωγική θητεία καταθέτοντας σειρά προτάσεων για τον Αθλητισμό, τις Μεταφορές, την Υγεία και αλλά σημαντικά ζητήματα της Ανατολικής Αττικής.

Το 2018 εκλέχθηκε πρώτος σε σταυρούς στις εσωκομματικές εκλογές της Ν.Δ. για τη ΝΟΔΕ Ανατολικής Αττικής, όπου κατέχει τη θέση του Αντιπροέδρου μέχρι και σήμερα.

Είναι από τα ιδρυτικά μέλη των Ενεργών Πολιτών Ραφήνας – Πικερμίου (από το 2014) και μέλος της επιτροπής Διαβούλευσης του Δήμου Ραφήνας – Πικερμίου.

Είναι μέλος του Ελληνικού Φόρουμ Ποιότητας (Hellenic Quality Forum) και μέλος της Ένωσης Ελλήνων Χημικών. Σήμερα εργάζεται ως στέλεχος πωλήσεων στην Ελληνική Φαρμακοβιομηχανία ELPEN.

  • Ο Παναγιώτης Γαβριήλ είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στο Πικέρμι με την “Σύγχρονη Πολιτεία – Συνεργασία Ενεργών Πολιτών” του Βαγγ. Μπουρνούς