Παναγ. Μερτύρης: “Δεν χόρτασες εξουσία κύριε Ζούτσο;”

Αναρωτιέμαι μερικές φορές, τι νόημα θα είχε το Δημαρχιακό αξίωμα για εμένα, αν έβλεπα πως εξ αιτίας κάποιων παραμέτρων, δεν θα μπορούσα να βοηθήσω τους συμπολίτες μου να ζουν σε ένα όμορφο και σύγχρονο περιβάλλον, όπως το έχουμε φανταστεί και διατυπώσει, οι συνεργάτες μου κι εγώ. Αν δηλαδή με λίγα λόγια οι στόχοι μας ήταν στον αέρα, όπως συμβαίνει με σένα κύριε Ζούτσο.

Τέτοια εμμονή με την εξουσία, όπως αυτή που έχεις Δήμαρχε δεν μπορώ να τη δικαιολογήσω, με λογικά επιχειρήματα.

Δείτε ακόμα:  Σπάτα - Αρτέμιδα: «Έφυγε» από τη ζωή ο Αιμίλιος Μ. Τσάκαλος

Τις τελευταίες ημέρες και μετά από συνεχή διαβήματα, η κ. Κουνενάκη και η παράταξη της, προσέτρεξαν σε εισαγγελική παραγγελία, για να μάθουμε τι; Αυτό που από μόνοι σας έπρεπε να το κάνετε. Να μας ενημερώνετε με πλήρη και αληθινά στοιχεία για την πορεία των εξόδων στα εκπαιδευτικά μας ιδρύματα.

Γιατί να φτάνουν ως εκεί τα πράγματα κ. Δήμαρχε; Δεν θέλετε να αποκαλύπτονται πιθανές ευθύνες κακής διαχείρισης; Τι τέλος πάντων… Μήπως βασίζεστε πως και σε περίπτωση προσφυγής στη δικαιοσύνη για ένα πιθανό νέο «σκάνδαλο» θα χρειαστεί πολύς χρόνος, όπως σε αυτό της πρωτοβάθμιας Επιτροπής Παιδείας το 2012, μεγέθους 350.000 ευρώ;

Δείτε ακόμα:  Απίστευτο τρολάρισμα Τσεμπέρη στον αντιδήμαρχο Αθηναίων που νοσταλγεί την Aston Martin του: "Μπλακ Φόρεστ" ρε φίλε!

Έτσι ξεκίνησε δυστυχώς η Δημαρχιακή σου καριέρα κύριε Ζούτσο, με μια διασπάθιση δημόσιου χρήματος της τάξης των 350.000 από στελέχη σου και σου υπενθυμίζω επίσης ακόμη, πως αργά ξε αργά, είμαστε λίγο πριν την έκδοση απόφασης.

Είναι βέβαιο πως με κάποιον τρόπο θα προσπαθήσετε να ρίξετε την «μπάλα» στην εξέδρα και σε αυτήν την περίπτωση του αιτήματος της κ. Κουνενάκη. Είναι η τακτική σας αυτή άλλωστε, μα να ξέρετε πως τα σκοτεινά σημεία της διοίκησης σας, πολλαπλασιάζονται και ίσως κάποτε να διαφύγουν του ελέγχου σας.

Δείτε ακόμα:  Σπάτα: Φορτηγάκι "καρφώθηκε" σε κολόνα - Ένας τραυματίας, τον απεγκλώβισε η Πυροσβεστική ! (φωτό)

Δεν μπαίνω επί της ουσίας του θέματος που στις επόμενες ημέρες θα εξελιχθεί, αλλά στέκομαι στον αρχικό μου συλλογισμό.

Δεν χόρτασες εξουσία; Δεν αντιλαμβάνεσαι ότι «πνίγεις» και όσους σου παραχώρησαν τα πρωτεία; Τι άραγε σου συμβαίνει στον εσωτερικό σου κόσμο;

Παναγιώτης Μερτύρης