Παναγ. Μερτύρης: Ανοικτή Επιστολή, προς την Διοίκηση του Παλληνιακού Α.Ο.

Συνηθίζεται στην αρχή κάθε αθλητικής περιόδου, να τελείται ο Αγιασμός του Συλλόγου.
Των Αθλητών, των Προπονητών και γενικότερα των Συντελεστών, με την προσδοκία μιας καλής πορείας των αθλητικών τμημάτων.

Συνηθίζεται επίσης και πρέπει, να καλούνται σε αυτήν και οι δημοτικοί εκπρόσωποι, όπως επίσης και όσοι προσέφεραν και προσφέρουν έμπρακτα στην ΙΔΕΑ του Συλλόγου μας.

Μέχρι εδώ όλα καλά, αλλά η Διοίκηση θα πρέπει να μην αγνοεί πως ο Παλληνιακός κινείται μεν στα πλαίσια του Δημοτικού εύρους, αλλά αποτελεί μια ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ οντότητα και όχι προέκταση και εργαλείο για την υλοποίηση παραταξιακών σκοπιμοτήτων .

Θα πρέπει επίσης η διοίκηση να έχει στιβαρή διεκδικητική στάση έναντι του οποιουδήποτε φορέα και ιδιαίτερα της Δημοτικής Αρχής, από την οποία πρέπει να αντλεί πόρους και συγκεκριμένες βελτιωτικές προτάσεις στις υποδομές.

Δείτε ακόμα:  Θρίλερ στη Ραφήνα! Αργοναύτης - Φανάρια Νάξου 84-83 μετά από δύο παρατάσεις

Αγαπητοί κύριοι της Διοίκησης του Παλληνιακού,

δεν νομίζετε πως οι δηλώσεις από τον Δήμαρχο για «αμέριστη συμπαράσταση» εκ μέρους του, πέρα από λόγια του ΑΕΡΑ έχουν κουράσει, όλους όσους ανιδιοτελείς απλούς δημότες και φίλους του Αθλητισμού, συντηρούν με νύχια και με δόντια, ιδιαίτερα σε αυτή την περίοδο τον ερασιτεχνικό αθλητισμό;
Επισημαίνω επίσης στους διοικητικούς παράγοντες πως το Δ. Συμβούλιο του Παλληνιακού, δεν είναι εφαλτήριο προσωπικής ανέλιξης, αλλά ανάληψη ευθύνης , απέναντι σε παιδιά και γονείς.

Ζητάω λοιπόν από εσάς, με ανοικτή απάντησή σας προς ενημέρωσή μας, να μας εξηγήσετε με συγκεκριμένα επιχειρήματα και αληθινούς αποδεικνυόμενους λόγους.
Να μας αναλύσετε δηλαδή, στο τι περιέχει αυτή η «αμέριστη συμπαράσταση» του Δήμαρχου, που όπως τονίσατε στο δελτίο σας –αν είναι δυνατόν να τον προμοτάρετε με τέτοιον τρόπο- θα μας «τιμήσει» και με την παρουσία του στον πρώτο αγώνα.

Δείτε ακόμα:  Αήττητος Σπάτων: Καλό ταξίδι Χρήστο, θα σε θυμόμαστε πάντα!

Λυπάμαι και αγωνιώ, επειδή αντιλαμβάνομαι πως και ο Παλληνιακός, δυστυχώς επί των ημερών σας, γίνεται στόχος της καθεστωτικής νοοτροπίας της συγκεκριμένης δημοτικής Αρχής. Αγωνιώ γιατί διαπιστώνω πως ακολουθείτε ως ουρά ενός Δημάρχου, που επί 12 χρόνια δεν έχει προσφέρει τίποτα κυριολεκτικά στα Αθλητικά Σωματεία και Συλλόγους του Δήμου μας γενικότερα.
Δεν έχετε κανέναν δικαίωμα να το κάνετε αυτό.
Οι Δήμαρχοι είναι υποχρεωμένοι να στηρίζουν τον ερασιτεχνικό Αθλητισμό, διαφορετικά απομονώνονται από την κοινωνία τους.

Τι κάνετε λοιπόν; Κοινωνήσατε την αδιαφορία τους στους συνδημότες μας; Σε αυτούς που σας στηρίζουν μέχρι τώρα. Γιατί συμμετέχετε στη δημιουργία μιας πλαστής εικόνας «αγαστής συνεργασίας»; Γιατί δεν σέβεστε ακόμη και την δική σας εθελοντική προσφορά και δίνετε το δικαίωμα να το καρπωθεί άλλος;
Πόσες φορές να σας το επαναλάβω πως επί δώδεκα χρόνια ο συγκεκριμένος «επαγγελματίας Δήμαρχος», δεν έχει συμβάλλει στο ελάχιστο για την στήριξη των αθλητικών Σωματείων.

Δείτε ακόμα:  Ψυχάρες! Η Τριγλία με 10 παίκτες επικράτησε 2-0 του Άρη Βούλας

Διαμαρτυρόμενος για το απαράδεκτο δελτίο που αναρτήσατε, το κενό οποιουδήποτε περιεχομένου, περί στόχων, διεκδικητικών επιδιώξεων και επιτευγμάτων, καταθέτω την ταυτότητα μέλους, προσδοκώντας στην επόμενη ημέρα που ο Παλληνιακός θα ξαναβρεί τον σωστό βηματισμό, χωρίς καπέλα και φρούδες υποσχέσεις, από «άμπαλους» που το μόνο που έχουν στο μυαλό τους είναι η υποταγή του ερασιτεχνικού αθλητισμού στον πολιτικό τους αμοραλισμό, αντί πινακίου φακής.

Παναγιώτης Μερτύρης