Παναγιώτης Μίχος: “Φρικτές και κτηνώδεις οι πράξεις του πατέρα μου – Δεν υπάρχει οικογενειακή ευθύνη”

Την ώρα που είναι σε πλήρη εξέλιξη οι έρευνες της Αστυνομίας για όλους όσοι εμπλέκονται στην αποτρόπαια υπόθεση του βιασμού και μαστροπείας ενός κοριτσιού μόλις 12 ετών στα Σεπόλια, σαν «βόμβα» έπεσε στα γραφεία σύνταξης η είδηση πως ο γιος του 53χρονου Ηλία Μίχου, που είναι βασικός κατηγορούμενος για την υπόθεση, απομακρύνθηκε με… τουλάχιστον άκομψο τρόπο από τη δουλειά του λόγω της… συγγένειάς του με τον κατηγορούμενο παιδοβιαστή.

Ο Παναγιώτης Μίχος, που εργαζόταν ως δημοσιογράφος σε μεγάλη εφημερίδα, με ανάρτησή του σήμερα πήρε θέση για το ζήτημα ανακοινώνοντας ουσιαστικά την απόλυσή του από το Μέσο καθώς όπως αναφέρει «με ταύτισαν με όσα κατηγορείται ο πατέρας μου». Συγκεκριμένα, ο Παναγιώτης Μίχος αναφέρει:

«Οι φρικτές και κτηνώδεις πράξεις για τις οποίες κατηγορείται ο πατέρας μου δεν χωρούν σε ανθρώπινο νου. Όμως υπάρχει οικογενειακή ευθύνη; Οι περισσότεροι φαίνεται πως την υιοθετούν. Την Δευτέρα 10 Οκτωβρίου, η διεύθυνση της εφημερίδας «Το Βήμα» με απέλυσε. Με ταύτισαν με όσα κατηγορείται ο πατέρας μου. Είμαι πολύ περήφανος που για δύο χρόνια ήμουν διπλωματικός συντάκτης του «Βήματος». Ήταν σπουδαία εμπειρία· την πέτυχα και την έζησα με τη δουλειά μου. Και είμαι περήφανος για αυτό! Αν υπάρχουν κτήνη που κάνουν όσα ακούμε και διαβάζουμε τις τελευταίες μέρες, φροντίστε να μη γίνεστε και εσείς κτήνη «σκοτώνοντας», απειλώντας ή καταστρέφοντας ανθρώπους που δεν έχουν καμία ευθύνη».

Δυστυχώς, μία υπόθεση που δικαίως έχει σοκάρει όλο το πανελλήνιο έρχεται να επηρεάσει και τα μέλη της οικογένειας του κατηγορουμένου, με τις πράξεις του πατέρα να δίνουν το δικαίωμα στους εργοδότες του γιου να δράσουν τιμωρητικά σε έναν δημοσιογράφο που, σύμφωνα με τα στοιχεία που υπάρχουν, όχι μόνο δεν έχει καμία ανάμειξη στην υπόθεση αλλά είναι και μεταξύ των θυμάτων, έστω και εμμέσως, αφού τα απίστευτα εγκλήματα του πατέρα του διέλυσαν και τη δική του οικογένεια…

reader.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.