Πανελλαδική αναγνώριση για τον Δήμο Ραφήνας Πικερμίου για τα επιτεύγματα στην ανακύκλωση

Ο Δήμος Ραφήνας Πικερμίου στα παγκόσμια βραβεία του Ευρω-Αμερικανικού Συμβουλίου Γυναικών (EAWC)

Η φετινή 26ηπαγκόσμια εκδήλωση απονομής των «Βραβείων της Θεάς Αρτέμιδος»από το Ευρω-Αμερικανικό Συμβουλίου Γυναικών(EAWC) στο Ζάππειο Μέγαρο είχε ιδιαίτερο χρώμα για τον Δήμο Ραφήνας Πικερμίου.

Το Συμβούλιο απηύθυνε τιμητική πρόκληση στον Δήμαρχο κ. Ευάγγελο Μπουρνούς προκειμένου να απονείμει ένα από τα βραβεία, αναγνωρίζοντας σε Πανελλαδικό επίπεδο τα επιτεύγματα της Δημοτικής Αρχής και τη συμμετοχή των πολιτών του Δήμου μας στον τομέα της ανακύκλωσης με όλες τις σύγχρονες μεθόδους, αλλά και τη συνολική συμβολή στην κυκλική οικονομία προς την κατεύθυνση της βιώσιμης ανάπτυξης.

Ειδικότερα ο κ. Μπουρνούς μετά τον σύντομο χαιρετισμό απένειμε το βραβείο στον κ. Γ. Αράπη, δημότη του Δήμου Ραφήνας Πικερμίου και εκπρόσωπο της εταιρείας RECYCOM για την διασφάλιση της ποιότητας των προϊόντων και υπηρεσιώνσε σχέση με την συλλογή, μεταφορά, αξιοποίηση και ανακύκλωση ρούχων και υποδημάτων από όλα τα κέντρα συλλογής.

Στη φετινή λαμπρή εκδήλωση ήταν προσκεκλημένες εξέχουσες προσωπικότητες από την Ελλάδα και το εξωτερικό όπως η Γερουσιαστής της Νέας Υόρκης CarolyneB. Maloney, ο αμερικανός Πρέσβης στην Αθήνα κ. Τζόρτζ Τσούνης η βουλευτίνα της ΝΔ και πρώην Υπ. Εξωτερικών κ. Ντόρα Μπακογιάννη, ο εκδότης κ. Νίκος Χατζηνικολάου αλλά και οι Μάριος Φραγκούλης, Στινγκ, Τζον Μάλοβιτς, Μόνικα Μπελούτσι, Ερικ Μπάρντον, Πάολο Κοέλιο και πολλοί άλλοι.

Το EAWC είναι διεθνώς αναγνωρισμένος μη κερδοσκοπικός Οργανισμός με έδρα την Αθήνα και τη Νέα Υόρκη. Επί σειρά ετών διοργανώνει διεθνούς κύρους εκδηλώσεις, με αποστολή την ενίσχυση της κοινωνικής θέσης της γυναίκας στην παγκόσμια αγορά, καθώς και την προβολή και βράβευση προσωπικοτήτων οι οποίες έχουν διακριθεί για το επιχειρηματικό και κοινωνικό τους έργο.

Συνεχίζουμε με δράσεις και προγράμματα που συμβάλλουν στη βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης και την αναβάθμιση του περιβάλλοντος προς μια βιώσιμη αστική ανάπτυξη.

Περισσότερες φωτογραφίες ΕΔΩ

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.