Πανελλήνιες 2019: Αυτά είναι τα μηχανογραφικά

Τα μηχανογραφικά δελτία για τις πανελλήνιες εξετάσεις ανέβηκαν σήμερα (05.06.2019) στην επίσημη σελίδα του υπουργείου Παιδείας (www.minedu.gov.gr) στο σύνδεσμο ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ.

Για το πως θα συμπληρωθούν τα μηχανογραφικά, το υπουργείο Παιδείας θα δώσει αναλυτικές οδηγίες. Η προθεσμία υποβολής των μηχανογραφικών, συνήθως, διαρκεί έως τα μέσα Ιουλίου.

Οι υποψήφιοι μπορούν να μελετήσουν ή/και να εκτυπώσουν το μηχανογραφικό δελτίο που τους ενδιαφέρει και συγκεκριμένα:

– το μηχανογραφικό δελτίο ΓΕΛ 2019 με τα 4 Επιστημονικά Πεδία, για τους υποψήφιους που συμμετέχουν στις φετινές Πανελλαδικές Εξετάσεις ΓΕΛ και για τους υποψήφιους του 10% των θέσεων εισακτέων, χωρίς νέα εξέταση, με τελευταίο έτος συμμετοχής στις Πανελλαδικές Εξετάσεις έτους 2018 .

– το μηχανογραφικό δελτίο ΓΕΛ 2019 με τα 5 Επιστημονικά Πεδία, μόνο για το 10% των θέσεων εισακτέων, χωρίς νέα εξέταση, για τους υποψήφιους που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές Εξετάσεις έτους 2017.

– το μηχανογραφικό δελτίο ΕΠΑ.Λ. 2019 για τους υποψήφιους που συμμετέχουν στις φετινές Πανελλαδικές Εξετάσεις ΕΠΑ.Λ. και για τους υποψήφιους του 10% των θέσεων εισακτέων, χωρίς νέα εξέταση, με τελευταία έτη συμμετοχής στις Πανελλαδικές Εξετάσεις ΕΠΑ.Λ. το 2017 και το 2018.

Μηχανογραφικό δελτίο με τέσσερα επιστημονικά πεδία

Διαβάστε επίσης