Πανελλήνιες: Ένταση έξω από εξεταστικό κέντρο – Τι συνέβη (βίντεο)

Την παρέμβαση της αστυνομίας ζήτησαν γονείς στο 1ο Λύκειο Βόλου, καθώς ένας εργολάβος πραγματοποιούσε εργασίες με κομπρεσέρ έξω από το σχολείο που είναι εξεταστικό κέντρο για τις πανελλαδικές.

Αρχικά η αστυνομία, σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα «gegonota.news», αρνήθηκε να παρέμβει επικαλούμενη τον πρόεδρο της Επιτροπής Εξετάσεων Μαγνησίας, Σ. Σαβελίδη, ο οποίος υποστήριξε πως ο θόρυβος από τα μηχανήματα δεν έφτανε στις σχολικές αίθουσες.

Οι γονείς ωστόσο, που περίμεναν τα παιδιά τους έξω από το σχολείο, επέμειναν. «Δεν θα τρελάνει κανείς τα παιδιά μας», έλεγαν, αντιδρώντας στη συνέχιση των εργασιών έξω από το σχολείο την ώρα που οι μαθητές εξετάζονταν στη Νεοελληνική Γλώσσα και Λογοτεχνία (Έκθεση).

Με παρέμβαση της προέδρου του Εξεταστικού Κέντρου ο εργολάβος σταμάτησε προσωρινά αλλά λίγη ώρα αργότερα συνέχισε τις εργασίες, καθώς όπως διαπιστώθηκε από την αστυνομία και τις δημοτικές υπηρεσίες είχε σχετική άδεια και επομένως δεν ήταν υποχρεωμένος να διακόψει τις εργασίες.

Τελικά, μετά τις αντιδράσεις και την ένταση που προκλήθηκε, ο πρόεδρος της Επιτροπής Εξετάσεων Μαγνησίας επικοινώνησε με τον αστυνομικό Διευθυντή και του δήλωσε ότι θα υποβάλει μήνυση κατά του εργολάβου ενώ με νέα παρέμβαση του ίδιου οι εργασίες σταμάτησαν οριστικά.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.